04-09-06, 20:15
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
produse vieta ... unde si la ce pret
ok am fost la cora 4 tuning day si ce sa vezi mashini cu sisteme care mai de care printre care si vieta... din cate am vazut vieta mi-a placut cam cel mai mult cum se auzea...
deci de unde pot sa imi procur si eu produse VIETA si niste preturi va rog!!!
o zi buna
P.S. i-a placut cuiva cum se auzea democarul de la WIZARDS??? a simtit cineva bass din partea acelui sistem??? inafara ca urlau 6"x9"-urile alea in rest membrana de la JL-uri se ridica se lasa si bass canci...
|
|
|
05-09-06, 00:17
|
|
 Stage 5
|
Re: produse vieta ... unde si la ce pret
vieta se gaseste si prin hypermarket-uri, doar head unit-uri parca, cele mai ieftine din pacate, ii gasesti si pe ******** si mai era o firma dar nu-mi aduc aminte acum  .m-am uitat si la ei pe site, sunt cam pe langa blaupunkt (vorba vine) se chinuie si ei.
|
|
05-09-06, 00:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
offtopic... masinile de care zici tu sint facute doar sa arate. difurile acelea ar suna bestial daca ar avea o incinta corespunzatoare
|
|
|
05-09-06, 10:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Bigu
offtopic... masinile de care zici tu sint facute doar sa arate. difurile acelea ar suna bestial daca ar avea o incinta corespunzatoare
|
off topic: adica tu ai baga o galagie de bani ca sa sune ca un cur????nu cred
|
|
|
05-09-06, 10:16
|
|
 Stage 5
|
produsele vieta le gasesti si la code alarm in vecinatatea la cora pantelimon, sau cauta pe situl lor adresa importatorului din romania.
|
|
|
05-09-06, 10:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
 off topic again..nu cred ca e cazul sa-ti spun ca ei si-au scos banii de-mult din investitia aceea, si in primul rand un demo tb sa arate, apoi sa sune. iti zic io ca ffff putin care vad stiu si ceea ce se intampla, si adevarul e ca arata frumos si fura ochii. cei care vad zic: ce mi-as dori sa am si eu asa ceva! iti dau un exemplu pe tema aceasta: noul democar de la alpine, bmw m6, are pozitionate 2 woofere pe spoileru din spate cu bataia spre exterior, crezi ca ajuta sunetul din masina cumva? cei care au facut-o au demonstrat ca se poate si au venit cu o exclusivitate. si cu asta sper ca ai inteles ce am vrut sa spun! take care! pace! ultimul offtopic
|
|
05-09-06, 11:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alex MG ZR 160
produsele vieta le gasesti si la code alarm in vecinatatea la cora pantelimon, sau cauta pe situl lor adresa importatorului din romania.
|
am cautat... in oferta inafara de cateva produse printre care nu sunt incluse subwoofere,statii etc nu exista altceva..... o sa dau o fuga pana la un code alarm sa vad acolo ce au si daca au
o zi buna
|
|
|
05-09-06, 12:55
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by o_kh3
am cautat... in oferta inafara de cateva produse printre care nu sunt incluse subwoofere,statii etc nu exista altceva..... o sa dau o fuga pana la un code alarm sa vad acolo ce au si daca au
o zi buna
|
Vieta gasesti si la Tottal Motto, 0722-221266 www.proclip.ro
Last edited by saxo; 06-09-06 at 15:36.
|
|
|
06-09-06, 15:11
|
|
 Stage 4
|
mai poti gasii vieta la ADV, gasesti acolo date de contact si un link catre vieta.ro...cred ca sunt importatori..asa rezulta din site
|
|
|
06-09-06, 18:17
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by o_kh3
ok am fost la cora 4 tuning day si ce sa vezi mashini cu sisteme care mai de care printre care si vieta... din cate am vazut vieta mi-a placut cam cel mai mult cum se auzea...
deci de unde pot sa imi procur si eu produse VIETA si niste preturi va rog!!!
o zi buna
P.S. i-a placut cuiva cum se auzea democarul de la WIZARDS??? a simtit cineva bass din partea acelui sistem??? inafara ca urlau 6"x9"-urile alea in rest membrana de la JL-uri se ridica se lasa si bass canci...
|
Stimabile,
Imi permit sa fac cateva precizari! In primul rand masina pe care ai vazut-o la CORA nu era demo car WIZARDS! Doi: nu comentez in nici un fel gusturile tale in materie de muzica sau cunostintele, dar daca tot faci aprecieri publice, ar trebui sa stii ca un subwoofer in incinta inchisa nu suna in afara masinii sau mai bine zis nu-ti dai seama daca suna rau, bine, tare, incet ci doar vezi miscarea membranei, trebuie sa asculti masina inchisa tu fiind in ea dupa care te-as intreba if you can handle it. Principalul scop al unui sistem audio in masina este sa se auda bine cand esti in ea! Mai departe, daca ai vreun dubiu poti ruga proprietarul masinii sa-te ajute cu o auditie, il gasesti pe forum este teo_99, iar daca nu spor la cumparaturile de carnati si muraturi la CORA sau ai putea incerca niste tuburi, am auzit eu ca sunt cele mai meseriase si se aud belea...
|
06-09-06, 18:34
|
|
Stage 3
|
...si in plus daca mai ai vreun dubiu, verifica acest link: https://forum.4tuning.ro/372-emma/15232-4tuning-day-sound-quality-car-audio-competition-1-2-aprilie-2006-a.html , priveste punctele de la amatori, de la profesionisti vezi si respectivul C3 cat a luat vs ceilalti si iti mai spun ca ar fi avut si mai multe puncte, dar HU este un DVD player BOSS AUDIO, o unitate mediocra dpdv al calitatii sunetului.
Asa ca pe viitor, tine minte o vorba: DACA TACEAI, FILOSOF RAMANEAI!
Cu placere oricand!
Iar daca doresti sa vezi demo-car WIZARDS te asteptam in showroom-ul nostru, pe net sau pur si simplu in semnatura mea. SUCCES!
|
|
|
06-09-06, 18:35
|
|
 Stage 5
|
nu contez calitatea produselor(JL,jensen) folosite pe acea mashina doar ca la orice subwoofer cu incinta sealed tot trebuie sa iasa ceva bass  chiar si in aer liber... am intrebat si de o auditie si mi s-a raspuns foarte frumos cu NU!!!DDE CE???
acum nu mai am nevoie de nici o auditie
Quote:
Originally Posted by WISE GUY
ai putea incerca niste tuburi, am auzit eu ca sunt cele mai meseriase si se aud belea... 
|
hmm daca tu ai auzit asa atunci sa mergi tu pe ele sa faci impresii in cartier
daca dvs credeti ca eu am comparat vieta cu JL va inselati... pur si simplu mi-a placut cum suna la cora si eram interesat sa fac rost de niste difuzoare sa ma joc cu ele ....
o zi buna
|
|
|
07-09-06, 14:03
|
|
Stage 3
|
unii... altiii.... dar la ce bun...
scrie mai jos...
|
|
|
07-09-06, 14:03
|
|
Stage 3
|
unii... altiii.... dar la ce bun...
mie imi place ca toata lumea care trece pe la un targ de tuning, sunet sau ce-o mai fi el... isi da cu parerea, da lectii, doreste auditii, creaza curente de opinie si altele care nu imi mai vin acum. Toata lumea este libera sa cumpere ce doreste... imi aduca aminte ca acum ceva timp cand am vazut prima data headunit FuhtaKi m-am amuzat teribil... in final exista branduri de consum si branduri de inalta fidelitate... nu vreau sa fac referire aici la fro marca anume... important este sa iti dai seama cum si in ce fel vrei sa iti impresionezi cartierul si daca masina pe care o pregatesti este intradevar pentru impresionat cartierul sau este facuta cu precadere pentru a participa la concursuri de profil... sincer nu inteleg de loc personajele care isi dau cu parerea despre o masina sau alta ca se aude bine sau nu. cred ca intai tre sa stea sa incerce sa isi faca o masina pt ei... chiar daca e ia si LOGAN sa treaca prin niste etape, sa ajunga la un final care pe el sa-l multumeasca... apoi...masina despre care este vb. in propozitie nu este nici p departe GATA... este intr-o continua schimbare si mai e mult de lucru la ea. REPET... rezultatul nu tre sa uimeasca pustii de cartier ci un juriu competent...
zile senine, si la mai bine...
|
07-09-06, 19:03
|
|
 Stage 5
Member of: [Sun Racers]
|
Sunt proprietarul masinii de care se tot vb. Nu stiu cine v-a invatat pe voi sa ascultati muzica din afara masinii....nu are nici o lagatura. Muzica nu o faci pt cei de pe starda ci pentru tine care esti in masina... Muzica pe care o am se aude impecabil....(DIN MASINA) daca as pune un bas reflex probabil ca s-ar auzi si de afara...dar nu aste e ideea.
|
|
|
|
|