salut,
dupa cum spune si titlul am un bmw e46 si as dori sa ii fac un upgrade la sistemul audio, mai exact o linie pioneer dupa cum urmeaza :
HU: Pioneer DEH-P6800MP
DF: Pioneer TS-E136C
DS: Pioneer TS-E1076
AMP: Pioneer GM-5300
SW: Pioneer TS-W307F
Condensator: poate in timp daca o sa simt nevoia
Cabluri : nimic special....un kit simplu sa sustina ampu respectiv
acum ... eu am urmatoarele nelamuriri :
-daca se potrivesc difuzoarele respective fara sa fie nevoie de eventuale modificari fiindca nu vreau sa tai/mut/demontez nimic... totul sa ramana original..
-daca poate cineva sa estimeze cum o sa se comporte sistemul la aproximativ 60-70% din volum avand in vedere puterile si rapoartele semnal/zgomot ale difuzoarelor si amplasarea acestora;
-ar mai trebui luat in calcul si gain-ul pe care il au difuzoarele in functie de locasele acestora fiindca am mai citit pe forum pe aici si am vazut ca difuzoarele de pe fata stau foarte prost la capitolul asta ... si de aici se naste alta intrebare
-daca respectivul sistem este capabil sa reproduca intreaga plaja de frecvente in cazul in care difuzoarele nu sunt capabile sa coboare in frecventa...
asadar, sper ca nu am zapacit pe nimeni cu problema mea si astept raspunsuri si sugestii din partea acelora care au habar de cele pomenite mai sus
ps:scuze daca am greseli gramaticale sau de exprimare