Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Accesorii si conectica

Accesorii si conectica alimentare si montaj

Reply

Thread Tools
Old 18-08-08, 10:36   #1
Silkk

Stage 1

Default Adaptare comenzi volan pt. Ford Focus 2

Salut!

Sunt interesat daca cineva a reusit sa pastreze comenzile de pe volan in cazul unui Ford Focus 2 (model 2007), prin montarea unui adaptor. Sunt in principal interesat de adaptarea acestor comenzi pt. un HU Pioneer si/sau Clarion.

Mentionez ca modelele Pioneer pe care le iau in considerare sunt cele 2008 (DEH-6000UB/DEH-P88RS II), iar de la Clarion modelul DXZ788RUSB.

Merci!
Silkk is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 17:13   #2
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Adaptare comenzi volan pt. Ford Focus 2

Pai vezi ca exista interfata pentru comenzi volan pt modelul tau de masina si de la DigitalDynamic si de la Autoleads si merg.

Interfata e alcatuita din 2: interfata propriu-zisa si o mufa pentru comenzi volan in functie de player care se conecteaza la acea interfata.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 17:21   #3
Silkk

Stage 1

Salut Alex!

Interfete stiu ca exista, nu asta era problema, ci daca cineva a montat aceasta interfata cu succes pe modelul mai sus mentionat ma interesa. Caci am vazut HU Clarion care nu a putut fi adaptat la unele comenzi pe volan ale anumitor marci (gen Opel) iar la alte marci a mers, folosindu-se aceeasi interfata.
Old 18-08-08, 17:27   #4
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]

Eu am dat unui client pt un FF2 cu Alpine 9882 si a mers. Dar dupa cum am spus interfata se comanda pt masina respectiva iar adaptorul in functie de producatorul head-unit-ului.
Cu interfetele astea e un joc de noroc ca ba merg ba nu...din pacate.
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 18-08-08, 17:40   #5
Silkk

Stage 1

Da, e o loterie ce-i drept, de aceea intrebam si eu aici cum sta treaba.

Ai un PM de la mine Alex.
Old 26-12-08, 18:11   #6
George_pericol

Stage 5

George_pericol's Avatar

pai am si eu un H unit alpine iva-w200ri si vreau sa il pun pe un ford mondeo din 2002 si nu stiu de unde sa iau interfata aia pt comenzile de volan ? stie careva de unde as putea sa o cumpar??
George_pericol is offline   Reply With Quote
Old 02-02-13, 14:11   #7
emilian-emi

Stage 2

Quote:
Originally Posted by Silkk View Post
Salut!

Sunt interesat daca cineva a reusit sa pastreze comenzile de pe volan in cazul unui Ford Focus 2 (model 2007), prin montarea unui adaptor. Sunt in principal interesat de adaptarea acestor comenzi pt. un HU Pioneer si/sau Clarion.

Mentionez ca modelele Pioneer pe care le iau in considerare sunt cele 2008 (DEH-6000UB/DEH-P88RS II), iar de la Clarion modelul DXZ788RUSB.

Merci!
ai mai reusit sa rezolvi ceva cu comenzile de pe volan?am si eu o pb asemanatoare!
daca da spune mi te rog si mie cum ai procedat si unde ai gasit.multumesc anticipat!
emilian-emi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -