Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Accesorii si conectica

Accesorii si conectica alimentare si montaj

Reply

Thread Tools
Old 01-08-12, 20:23   #1
pc.ciprian

Stage 4

Default Insonorizare civic 92-95

Salutare baieti, stiu ca veti zice ca sunt nebun, unii nu stiu ce sa mai scoata si sa mai taie de pe tipul asta de masina eu vreau sa pun. Ideea e ca masina e masina de zi cu zi si drumuri in tara. Fiind tabla foarte subtire, si "cheala" imi doresc sa fac o insonorizare buna spre foarte buna, sa se auda cat mai putin din exterior.
Nu vreau sa fac insonorizarea pentru cine stie ce sistem de boxe + tuburi and stuff cel mai probabil voi avea 4 boxe umane 2 in usi 2 in aripile spate.
Nu am nici o treaba cu materialele de genul sunt complet afon in domeniu implicit am nevoie de ajutorul vostru.
Ca idee buget maxim 800-1000ron ....greutate pe care vreau sa o pun pe masina maxim 30-35kg

So ....hit me hard

ps. imi doresc produse din tara, sunt dispus si luate de la oameni care se ocupa cu asa ceva si au extra chestii, dar sunt si deschis la comenzi de afara
pc.ciprian is offline   Reply With Quote
Old 01-08-12, 20:38   #2
lucian_24

Stage 5

lucian_24's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Insonorizare civic 92-95

vb cu userul BIGU despre insonorizant
lucian_24 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-12, 15:36   #3
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]

Din ce stiu eu acest model de civic are tabla foarte proasta, adica aprobleme cu rugina, a ta in ce stare este?
Ce tip de masina este hatch sau coupe?
Dic cate stiu eu iti trebuie cam 10-12 metri de material insonorizant si faci toata masina : usi, aripi spate, podea, portbagaj, plafon!
Adica 1200 lei fix toata distractia, si e insonorizata total!
Cel mai bun material raport calitate pret este STP si este distribiurt de colegul Bigu de pe forum!
Daca ai probleme cu rugina cel mai bine e sa cureti bine masina de ea si apoi sa te bagi la insonorizari!
vwvento is offline   Reply With Quote
Old 02-08-12, 22:38   #4
pigoo

Stage 5

pigoo's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

salut, sunt din constanta si ma ocup de sonorizari cat si insonorizari, daca esti interesat poti trece pe la garajul meu.
mai multe detalii aici. folosesc material de la bigu
https://forum.4tuning.ro/204-zona-com...ml#post4909234