Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Accesorii si conectica

Accesorii si conectica alimentare si montaj

Reply

Thread Tools
Old 01-05-10, 10:16   #31
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Curent Amplificator

nu ai curent destul in baterie(cumpara o baterie deep cycle sau schimba cu una normala noua)sau cumpara un condensator,vei mai atenua din falfaieli sau chiar elimina de tot!!!
cabluri cat mai groase(35mm2 in sus...)
cumpara un condensator,vei mai atenua din falfaieli sau chiar elimina de tot!!!
dubleaza traseele alternator/baterie motor/caroserie caroserie/masa
teddyb is offline   Reply With Quote
Old 01-05-10, 10:25   #32
d4m4g3
Ford Driver

Stage 4

d4m4g3's Avatar

Member of:
[FORD]

Mersi de raspuns. Curand voi fi nevoit sa schimb si bateria, ca este cea originala, are 7 ani.
Cablurile sa inteleg ca trebuiesc schimbate, de la 10mm2 la 35mm2 e o diferenta clar cel putin in grosime.

Cum adica sa dublez traseele? Sa trag 2 cabluri de +, 2 de -, inca unul intre alternator si baterie?
Old 01-05-10, 10:38   #33
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

dap...de la alternatorul masini,de unde vine cablu de + la baterie,ori mai tragi unu daca poti ori il schimbi cu un cablu de 50mm2
de pe un surub de la motor,te legi cu un cablu la negativ la baterie sau caroserie
si de la negativu bateriei la caroserie
Old 01-05-10, 10:50   #34
d4m4g3
Ford Driver

Stage 4

d4m4g3's Avatar

Member of:
[FORD]

Am inteles. Deci pentru statie ar fi bine sa am minim 35mm nu de 10 ca acum, si ar fi ok sa le inlocuiesc sau dublez si pe celelalte. Bateria deasemenea sa fie schimbata. Asta momentan nu o fac, dar sper sa reusesc totusi curand.

PS: Pot gasi pe undeva doar acele cabluri, sa cumpar la metru? Ca e prea scump sa cumpar kit de 35mm2 la care imi da si RCA-uri, etc.

PS2: Cablul dintre amplificator si subwoofer cam cat de gros trebuie sa fie? Cel putin in cazul meu la max. 400W sa zicem.

Si mersi mult pentru raspunsurile prompte.
d4m4g3 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-10, 11:05   #35
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]

merge si de 20mm2 la ce putere ai,dar eu sunt pt supradimensionare! cu cat e mai gros,cu atat mai bine!!
poti gasii la magazine de electrice,cabluri de curent de se vand la metru...nu cunosc magazine in bucuresti!
cablu dintre amplif si sub eu pun tot de curent!cat mai gros posibil incat sa intre in conexiunile amplfului si a subului!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -