Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 25-07-12, 16:08   #1
iuli_basu

Stage 1

Default Acordare incinta - calcul port

Salut. Am o incinta pentru un dif spl dynamics xtr 300d2 de un volum intern de ~69,7 litri si adancime de 35 de cm. scazand 3litri (volumul aprox al dif) si portul, ar ramane undeva la 65 de litri volumul efectiv al incintei (am inteles ca din acest volum se calculeaza portul)..Problema mea este ca nu stiu sa calculez dimensiunile portului pentru a acorda incinta la 36hz si nu as vrea sa gresesc cutia sa nu se auda bine. Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat
iuli_basu is offline   Reply With Quote
Old 25-07-12, 18:19   #2
iuli_basu

Stage 1

Default Re: Acordare incinta - calcul port

Quote:
Originally Posted by iuli_basu View Post
Salut. Am o incinta pentru un dif spl dynamics xtr 300d2 de un volum intern de ~69,7 litri si adancime de 35 de cm. scazand 3litri (volumul aprox al dif) si portul, ar ramane undeva la 65 de litri volumul efectiv al incintei (am inteles ca din acest volum se calculeaza portul)..Problema mea este ca nu stiu sa calculez dimensiunile portului pentru a acorda incinta la 36hz si nu as vrea sa gresesc cutia sa nu se auda bine. Va multumesc anticipat pentru ajutorul acordat
am vrut sa zic inaltimea de 35 de cm (interior)
Old 26-07-12, 22:22   #3
iuli_basu

Stage 1

numai e nevoie. am gasit un calculator. pun link-ul in cazul in care o sa mai fie altcineva in situatia mea, poate e util
http://www.carstereo.com/help/Articles.cfm?id=31
Old 24-10-12, 16:14   #4
ab40ely

Stage 1

iuli da te rog add la dreghiciu_elvis si ajuta'ma te rog si pe mine ms
ab40ely is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -