Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 20-07-10, 23:55   #1
Bogz02
Competitor CNCA

Stage 5

Bogz02's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[4Wheels]
[Competitor CNCA]
Exclamation Am subwooferu si amp, imi trebuie incinta. Vreau un sfat.

Mi-am cumparat un subwoofer + amplificator si acum imi mai trebuie doar incinta. La litrajul subwooferului scrie ca trebuie sa aiba 51.29 litri. In afara de de dimensiunea exacta, si acel litraj, mai trebuie sa am ceva in vedere la constructia incintei? Ce marime trebuie sa aiba gaura bass reflexului. NU vreau sa o fac in cerc, ci in dreptunghi, de-a lungul inaltimii incintei.

Va intreb pentru ca este prima data cand fac asa ceva, si nu vreau sa fac vreo prostie.

Si o alta chestiune. Deocamdata am ramas fara masina. Pot sa pun subwooferul si amp in casa? De ce am nevoie ca sa-l pot face functional in apartament?
Bogz02 is offline   Reply With Quote
Old 21-07-10, 20:24   #2
Stage2

Stage 3

Stage2's Avatar

Default Re: Am subwooferu si amp, imi trebuie incinta. Vreau un sfat.

Pentru difuzor, cred ca vei gasii destule proiecte facute deja.
Quote:
Si o alta chestiune. Deocamdata am ramas fara masina. Pot sa pun subwooferul si amp in casa? De ce am nevoie ca sa-l pot face functional in apartament?
Din punctul meu de vedere, nu poti, decat cu bateria masinii tinuta in casa, chiar si atunci, la volum poate scadea destul de bine tensiunea si ramai fara amplif.
Pe amplificator de casa iarasi nu-i bine, majoritatea redau 100 maxim 200 rms, prea putin pentru difuzorul tau.
Orice proiect pentru tranformarea amplificatoarelor de masina in amplificatoare de casa, mi se pare iarasi o aberatie, mai ales pentru ceva de putere.

Last edited by Stage2; 21-07-10 at 20:28.
Stage2 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -