Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Subwoofere

Reply

Thread Tools
Old 08-09-07, 00:07   #1
ioscaliviu

Stock

Default help! subwoofer si amplificator(pe golf 4 sau focus hatchb)

am nevoie de ajutor.e prima data cand pun amp si subwoofer pe masina si nu stiu ce sa aleg.am vazut multe oferte, de la jbl, wcc, magnat,etc..dar nu stiu la care sa ma hotarasc..astept niste pareri de la cei care au testat mai multe modele..care au dat cea mai mare satisfactie?sunt un necunoscator in materie apreciez orice sfat sau informatie..si mai ales, nu stiu cum sa potrivesc sub-ul cu amp..tot ce stiu e ca este indicart ca amp sa fie mai puternic decat sub-ul, pentru un sunet mai bun..atat..dar de frecvente, impedante, punti...mai putin.so plizz help me.

Last edited by ReLLaXX; 29-09-07 at 02:07.
ioscaliviu is offline   Reply With Quote
Old 29-09-07, 02:07   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: help! subwoofer si amplificator(pe golf 4 sau focus hatchb)

Quote:
Originally Posted by ioscaliviu View Post
am nevoie de ajutor.e prima data cand pun amp si subwoofer pe masina si nu stiu ce sa aleg.am vazut multe oferte, de la jbl, wcc, magnat,etc..dar nu stiu la care sa ma hotarasc..astept niste pareri de la cei care au testat mai multe modele..care au dat cea mai mare satisfactie?sunt un necunoscator in materie apreciez orice sfat sau informatie..si mai ales, nu stiu cum sa potrivesc sub-ul cu amp..tot ce stiu e ca este indicart ca amp sa fie mai puternic decat sub-ul, pentru un sunet mai bun..atat..dar de frecvente, impedante, punti...mai putin.so plizz help me.

Ce masina ai?
Ce buget ai?
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 23:40   #3
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

ca sa nu mai deschid si eu un topic ... as avea aceleasi chestii ca si tipul care a deschis acest topic ...

deic: pe un ford focus coupe 2001 (cd original + boxe originale = se aud bine ) ar fi nevoie de o statie + sub. recomandari ! buget pana in 5 mil ... le pot lua si la mana a 2a ... nu vreau ceva sa imi cada numarul ci ceva de 200-300 w spun eu e suficient ! ce fel de statie ar trebui sa caut..

cand cumpar la mana a2a la ce-ar trebui sa ma uit ca sa stiu ca e ok , ce cabluri ce alte chestii trebuie sa primesc ca sa pot pune in functiune sistemul?

nu ma pricep deloc .. habar n-am de iesiri intrari frecvente etc etc ce sa cer ce sa caut
Old 07-12-07, 16:32   #4
aditzu08

Stage 5

aditzu08's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Eugen_TL View Post
ca sa nu mai deschid si eu un topic ... as avea aceleasi chestii ca si tipul care a deschis acest topic ...

deic: pe un ford focus coupe 2001 (cd original + boxe originale = se aud bine ) ar fi nevoie de o statie + sub. recomandari ! buget pana in 5 mil ... le pot lua si la mana a 2a ... nu vreau ceva sa imi cada numarul ci ceva de 200-300 w spun eu e suficient ! ce fel de statie ar trebui sa caut..

cand cumpar la mana a2a la ce-ar trebui sa ma uit ca sa stiu ca e ok , ce cabluri ce alte chestii trebuie sa primesc ca sa pot pune in functiune sistemul?

nu ma pricep deloc .. habar n-am de iesiri intrari frecvente etc etc ce sa cer ce sa caut
Si eu as vrea acelasi lucru numai ca nu la mana a doua.bugetult tot cam asa pana in 4 mil....pentru un logan.
am un mp3 LG 4X50w si 4 boxe stock(15 watti parca are una)
aditzu08 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-07, 16:36   #5
aditzu08

Stage 5

aditzu08's Avatar

Member of:
[DACIA]

Cam ce ar fi maximul la banii astia?? (3-4 mil)
aditzu08 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -