Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Timisoara

Reply

Thread Tools
Old 07-01-09, 18:20   #121
sir_sanjei

Stage 5

sir_sanjei's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Intalniri 4 tuning Timisoara

ce a inceput ca un threat pasnic, nu trebuie sa se termine cu certuri, mai bine ati inceta cu cearta, nu ajungeti niciunde.
va reamintesc ca acest threat este despre intalniri 4tuning deci..... oricine propune o intalnire, indiferent de locatie, de data si de ora, nu trebuie luat la suturi sau la alte cele, cat despre intalnirile in locuri private(parcari, curti etc....) atat timp cat nu sunt reclamatii nu are rost sa ne ingrijoram si sa ne intindem pe prea multe pagini cu certuri sau polemici.
numai bine'
Old 07-01-09, 19:27   #122
giany_TM

Stage 5

giany_TM's Avatar

Mda ce sa zic oricum nu e timp bun de dat ,in situatia de fata s-ar producee tragedii ,cum defapt s-au mai intimplat citeva le stiu eu de la stadion acum ceva timp in urma un prost aproape ca a omorit o fata cu masina.....si da era un prost dintre ai nostrii care a vrut el sa impresioneze bineinteles ca s-a musamalizat totul...dar nici tipul nu se mai tine dupa noi ,i s-a interzis acest lucru .
La fel multi din voi stiu problemele careau aparut undeva la iesire din oras nu spun ce iesire ...tot din exces de zel si tipi care nu stiam nimic despre ei ,ulterior aflind ca sunt baieti incepatori ,care nu stiu cum sa reactioneze in caz de ....... ce o fi nevoie.
NU sunt inpotriva sa ne stringem insa nu toti orangutanii ,care nu vor altceva decit sa impresioneze publicul cu ce masini au ei ,eu simt asta si o fac din placere si ca mine mai sunt multi ,de f multe dati merg singur si ma antrenez in locuri sigure ,si daca e sa patesc ceva o fac singur ,si cineva stie de mine unde sunt.
Old 07-01-09, 19:40   #123
laurentiu_tim

Stage 5

laurentiu_tim's Avatar

Member of:
[SKODA]

Urangutan-maimuta de talie mare din Borneo si Sumatra care se ridica pe picioarele dinapoi,este inteligenta si are spiritul de imitatie foarte dezvoltat

si pe aici nu stiu pe cine ai vazut urangutan nu cred k o comentat unu ce o facut vreun accident sau a accidentat pe careva deci nu-ti vad repulsia/oroarea/aversiunea/dezgustul

https://forum.4tuning.ro/208-zona-com...ml#post5788074
laurentiu_tim is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 21:13   #124
I.N.A.

Stage 2

I.N.A.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by sir_sanjei View Post
ce a inceput ca un threat pasnic, nu trebuie sa se termine cu certuri, mai bine ati inceta cu cearta, nu ajungeti niciunde.
va reamintesc ca acest threat este despre intalniri 4tuning deci..... oricine propune o intalnire, indiferent de locatie, de data si de ora, nu trebuie luat la suturi sau la alte cele, cat despre intalnirile in locuri private(parcari, curti etc....) atat timp cat nu sunt reclamatii nu are rost sa ne ingrijoram si sa ne intindem pe prea multe pagini cu certuri sau polemici.
numai bine'
bv....cat despre unii....dezamagire totala....
I.N.A. is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 21:33   #125
valib
Banned

Stage 5

valib's Avatar

vin si eu...
se poate combina o intalnire si in weekend, zic eu....poate asa vor veni si altii

hai...sa vina careva cu o idee...ca eu unul m-am plictisit ca din toate orasele '4tuning' doar in TM nu se intalneste poporul...
lasati cluburile, viata particulara, problemele, certurile, raliurile, liniutele, etc...

iesim si noi ca omu` pe undeva, ne mai cunoastem, mai stam de vorba...nu iesim sa ne drogam sau sa facem prostii

mie spre exemplu mi-a placut zilele trecute cand cineva ma flash-uia bucuros, era Speed de pe forum...
valib is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 21:43   #126
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

eu chiar vroiam o mica intalnire 4tuning....Imi este bine sambata...oriunde...oricand...oricum....propuneti si voi..Eu m-am gandit ca o sa fim multi,adica sper...deci trebuie un loc mai mare si sa fie cald...ca murim afara...nu stiu sa zic un local dar ma mai gandesc....
ruller is offline   Reply With Quote
Old 07-01-09, 23:04   #127
RedBeast

Stage 3

RedBeast's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[RR]

@laurentiu - gyani se referea la faptul ca atunci cand a fost fenomenul "real", a fost prezenta foarte mare, media de varsta depasea foarte rar 17-18 ani si majoritatea erau "debutanti" la intalniri de genu si vroiau sa ne arate cum se invarte loganu lu tata.
Ce a urmat ? ... o perioada in care politia cauta sa elimine intalnirile sau adunarile de masini din cauza haosului creeat si a galagiei.

Ideea e simpla, sa ne adunam , dar sa se evite excesele de zel din partea celor dornici de afirmare, cel putin in locul unde ne adunam sa stam la povesti.
Ca apoi mergem in alta parte sa ne distram , aia e partea a 2-a, dar asta e principalul motiv pentru care lumea nu se aduna, sau se aduna in grupuri restranse.
RedBeast is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 05:20   #128
Speedball_tm

Stage 5

Speedball_tm's Avatar

Member of:
[VW]

corect, realu era un loc unde multi se "afirmau" asa a fost si la stadion, dar asta nu inseamna ca toti vrem acelasi lucru.Io zic sa nu mai punem atat accent pe varsta fiecaruia si sa ne intalnim sa vdm ce iasa.Io propun la
Galeria 1, in weekend seara.....
Id yahoo: speedball_tm
Localitatea: Timisoara
Speedball_tm is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 12:43   #129
laurentiu_tim

Stage 5

laurentiu_tim's Avatar

Member of:
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by RedBeast View Post
@laurentiu - gyani se referea la faptul ca atunci cand a fost fenomenul "real", a fost prezenta foarte mare, media de varsta depasea foarte rar 17-18 ani si majoritatea erau "debutanti" la intalniri de genu si vroiau sa ne arate cum se invarte loganu lu tata.
Ce a urmat ? ... o perioada in care politia cauta sa elimine intalnirile sau adunarile de masini din cauza haosului creeat si a galagiei.

Ideea e simpla, sa ne adunam , dar sa se evite excesele de zel din partea celor dornici de afirmare, cel putin in locul unde ne adunam sa stam la povesti.
Ca apoi mergem in alta parte sa ne distram , aia e partea a 2-a, dar asta e principalul motiv pentru care lumea nu se aduna, sau se aduna in grupuri restranse.
poi ptr aia se faceau intalnirile de la real ca sa se dea uni in spectacol circ or vrut circ or primit!
laurentiu_tim is offline   Reply With Quote
Old 08-01-09, 18:09   #130
OltcitPower

Stage 5

Quote:
Originally Posted by Speedball_tm View Post
pe bune ma propun eu alceva.
Atata timp cat o sa vreti sa ne intalnim tot la stadion cand ii frigu asta afara nu o sa vina multa lume
Haideti la pizzeria POLI , avem loc de parcare bem un suc , mancam o pizza si stam la caldura
Cel putin eu asta propun.

pai hai...sambata asta...pe undeva...dupa-masa candva...
Colisse, Atu, Roy...prin complex pe undeva?

Last edited by OltcitPower; 08-01-09 at 18:11.
OltcitPower is offline   Reply With Quote
Old 09-01-09, 18:24   #131
giany_TM

Stage 5

giany_TM's Avatar

D a chiar asa hai ca vin si eu.....
giany_TM is offline   Reply With Quote
Old 09-01-09, 21:21   #132
OltcitPower

Stage 5

e vineri seara...
facem o combinatie pe sambata dupa-masa???
Old 10-01-09, 10:29   #133
ruller

Stage 5

ruller's Avatar

da...facem..hai ..
1.Ruller aka Zozo
2.Oltcitpower
3.Giany?
4.
5.
6.

hai hai ...sariti..
ruller is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 10:40   #134
RedBeast

Stage 3

RedBeast's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[RR]

si in ce locatie are loc meetingul ?
RedBeast is offline   Reply With Quote
Old 10-01-09, 16:56   #135
OltcitPower

Stage 5

eu acum am intrat in 'casa', toata ziua am stat in frig.

se face meeting macar de o shaorma?
eu vin...daca ne intalnim maca 3 oameni

daca nu...stabilim din timp, pentru saptamana viitoare/peste 2 saptamani...
- Copyright 2025 4Tuning -