Vai de mine, mor de rusine

Pentru postul asta poti sa vi inca 1200km sa-mi speli masina prietene
Daca si-asa iti place sa-ti speli rufele in public, nu uita sa mentionezi ca ai venit 1200 km ca sa cumperi de la mine nu unul, ci
DOUA motoare D16A9 la pretul de 200 euro (900 lei), intr-un sezon in care zapada pe masina era de 20 cm si -10 grade.
Dupa ce ca din timpul meu liber stau in garaj sa adun piese de peste tot, sa ai mai multe decat ai nevoie, si te-am asteptat sambata pana la 6 dimineata sa ajungi, ti-am spus clar ca nu stiu cand o sa apuc sa-ti trimit instalatia vietii, pentru ca unii mai si muncesc nu stau sa bata in castroane la portile garajului.
Numarul de telefon pe care ti l-am dat poate sa ti-l confirme oricine, nu am de ce sa ma ascund, cu atat mai mult cu cat ti-am facut CADOU doua motoare la pretul asta, mai ales ca te-ai rugat sa ti le las la banii astia, ca nu-ti ajungeau altfel de benzina.
Nu mai pomenim ca te-am scutit de filtrul de politie de la intrarea din oras, pentru ca masina ta nu era echipata corespunzator pentru sezon, da ?
Sunt convins ca erai destul de somnoros cand ai scris " JUMATATE DIN PIESE " .... daca nu, fa o lista cu ce ti-am dat, si mai fa una cu ce-ti lipseste, si daca tot postezi pe-aici, lasa lumea sa decida ce inseamna JUMATATE. STii ce zic ?
La telefon evident ca nu raspund la orele la care te gandesti tu sa suni, ca vrei 3 piese din tot puzzle-ul ramas, e doar o chestie de bun simt asta cu ora apelurilor.
Asa se intampla cand faci cadouri, sau vinzi chestii BUNE, de pomana ...
Ce sa zic, mult succes la deschis topicuri

Happy posting in continuare !