Member of: [FORD] [Old School Cars] [BMW] [MERCEDES]
Re: Cafeneaua timişorenilor - locul discuţiilor de orice fel
Ce masini ai tu acolo, Scirocco pre-facelift?
-100 lei indiferent de marime?
-se pot dubla fara a fi necesare jante de sacrificiu(taierea cercului pe mijloc si intercalare de banda de tabla)?
-cat costa doar modificarea ET-ului?
Quote:
Originally Posted by florin_cars
Ce masini ai tu acolo, Scirocco pre-facelift?
-100 lei indiferent de marime?
-se pot dubla fara a fi necesare jante de sacrificiu(taierea cercului pe mijloc si intercalare de banda de tabla)?
-cat costa doar modificarea ET-ului?
-ideal este dublarea cu jante de sacrificiu,dar se poate și fără.Prețul este orientativ,depinde de situație.Ce este ET-ul?
si eu sunt interesat...da un nr de tel te rog..sau un pret cat de cat apropiat de fel final pentru dublarea a 4 jante de tabla pe 15...sau 16(inca nu m-am decis)
7.5-8 fata si 9j spatele
ofer eu cele 8 bucati de jante
astept
mersi
__________________ Custom Bobo al meu "nigar briliant,pe Schmidt Vn line r18"...
Quote:
Originally Posted by soosy
si eu sunt interesat...da un nr de tel te rog..sau un pret cat de cat apropiat de fel final pentru dublarea a 4 jante de tabla pe 15...sau 16(inca nu m-am decis)
7.5-8 fata si 9j spatele
ofer eu cele 8 bucati de jante
intrebare baietii
stiti cumva pe cineva in oras un electrician mai priceput in legatura cu legarea unor comenzi pe volan,adaptarea unui 2din cu instalatia masinii(ex legat computerul de bord cu unitatea noua...)si chestii de genul
ii vorba de un vw bora pe care ar trebui adaptat comenziile unui volan golf 6 gti si un 2din rns 510
ma ajuta cineva cu o informatie la noi in oras unde se sudeaza in plastic?inafara de omul asta gigi tm care nu raspunde la nici un tel(de fapt nici nu suna)pe blog nici un semn si la mail deasemenea...
In 15-16 iulie 2017 vor avea loc pe Circuitul Vik Power din Arad etapele 1 respectiv 2 din Campionatul National de Autoslalom (etapa 1 va fi intr-un sens de circuit iar etapa 2 in celalalt sens).
Taxa de participare va fi 200 lei/etapa si este necesara licienta anuala sau one event.
Clasele vor fi in functie de cubajul motorului, este si clasa de 1400 cc si pot participa si juniori de la 12 ani. Se pot folosi anvelope de strada sau semislick la orice clasa, anvelope slick se*pot folosi doar la clasa Open unde nu este nici o restrictie.
Inaintea concursului vor fi 2 ore de antrenamente libere pe circuit urmate de calificari iar apoi 2 manse de concurs (se considera mansa cea mai buna).
Pot participa 2 sportivi pe o masina..*
In mansele de concurs si calificari vor fi 3 ture de circuit: tura de incalzire, tura cronometrata de concurs cu start lansat si tura de racire / iesire ( care nu va fi complecta).
Vom reveni cu detalii si regulamentul particular.
Detalii la tel 0723004747
Timisorenii pasionati vor merge in 15 si 16 iulie pe cel mai apropiat circuit Vic power Arad pentru etapele campionatului National de Autoslalom 2017. Sa -i revedem pe protagonistii timisoreni din campionatul trecut !