salutare tuturor.
m-am gandit sa creez un topic special pt problema plasticelor de pe usi.
pt multi este o problema, insa pt posesorii de PGT 307 e \"speciala\" rau de tot. cer sprijinul colegilor de pe forum in speranta ca cineva a mai rezolvat problema fetelor de usi
datele problemei:
-PGT 307 HB, boxe stock (din carton !!!), HU stock
-fetele de usi sunt formate din mai multe bucati imbinate destul de neglijent
-DIFUZOARELE PRINSE DIRECT DE FETELE USILOR. exista un inel firav din burete care separa difuzorul de plasticul usii
-nu vreau sa prind difuzoarele de tabla usii intrucat nu vreau sa dau gauri in ea
-surprinzator, dar tabla usii este insonorizata cu un material textil tare. deci nu mai vreau sa ma ocup de insonorizarea tablei usilor
Consecinte:
-distorsiuni serioase la volum mai mare + joase
-imposibilitate montare sistem ulterior performant (intrucat vibratiile plasticelor raman)
Pana acum am incercat sa rigidizez fetele usilor din fata cu o solutie asemanatoare dynamat. am decupat fasii din acest material si am lipit peste imbinarile (interioare) ale fetelor usilor din fata pt a mai atenua vibratiile. rezultatul se simte, in sensul diminuarii distorsiunilor in usile fata, insa tot mai raman. in continuare, sunetul pe spate este oribil
ce imi recomandati? cum pot rigidiza PERFECT plasticele usilor:
-cu pasta fonoabsorbanta (smacuit TOT plasticul usii prin interior)
-cu folie fonoabsorbanta (lipita pe toata fata de usa)
ce ziceti, ce se poate face in acest sens?

pana nu rezolv problema zbarnaielilor, nu ma pot apuca de \"investitii\" serioase in scule