Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 26-03-07, 22:09   #1
razt610

Stage 2

Default ce boxe de 13 cm recomandati pentru sistemul meu?

Salut,

Am un Logan cumparat de curand si am pus pe el

-in spate boxe ovale Infinity REF 9613i (sunt pe 4 ohmi acum nu se mai abrica decat noul model 9623i pe 2 ohmi)

-mp3 Pioneer MP-4600 (are 4X50w iar rms are mosfetul ce da 4 x 27w)

Intrebarea mea este urmatoarea : Ce boxe de 13 centimetri imi recomandati pe fata la Loganul meu?

Eu am nevoie de niste boxe care sa completeze destul de bine pe cele de pe spate si care sa-mi dea mai multa claritate (bass am destul de la cele din spate)

Ideal ar fi sa raspunda cei ce au instalat boxe de 13 in fata la Logan si sunt foarte multumiti.

Bugetul este de max 2 mil si nu vreau sistem (Vreau doar 2 boxe de 13 ).

Eram fan Infinity dar decand au inceput sa scoata inclusiv refurile mici pe 2 ohmi nu mai pot sa-mi pun, ma multumeam chiar si cu niste JBL-uri de 13 GTO dar si alea sunt acum tot pe 2 ohmi.

Exclud din start ideea de boxe Pioneer, Blaupunkt, Alpine, Panasonic sau JVC

P.S: Imi cer scuze daca m-am intins asa de mult la comentarii
razt610 is offline   Reply With Quote
Old 26-03-07, 23:41   #2
Loop

Stage 5

Loop's Avatar

Default Re: ce boxe de 13 cm recomandati pentru sistemul meu?

Cum adica nu vrei sistem pe fata ? Vrei sa pastrezi tweeteru stock si sa schimbi decat difuzorul de joase?

E cam aiurea ce vrei tu ca nu cred ca gasesti un difuzor simplu (fara tweeter). Ori vrei coaxiale pe fata care ar fi o mare prostie. Recomandarea mea ar fi un sistem Hertz dieci pe fata dar care ar sari peste bugetul tau cam cu un mil. Mai bine astepti ceva timp si iti iei ceva bun decat sa dai banii pe ceva si sa regreti dupa aia.
Loop is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 21:07   #3
razt610

Stage 2

Vreau niste coaxiale simple pe 2 cai care sa se auda foarte clar si sa aiba macar 40 rms
Old 27-03-07, 21:36   #4
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

repet si eu dieci dsk 130 (e sistem) sau eventual coaxiale dieci de 130
daca vrei claritate o obtii de la un sistem midbass+tweeter mai mult decat de la doua coaxiale, inaltele trebuie sa vina de undeva de sus (din tweeterele de pe bord eventual) si bass-ul (joasele din usa)...dupa parerea mea nu obtii calitate din coaxiale, sunt un compromis bun mai ales pentru usile din spate...in fata nu tezgarci si pune un sistem.
dieci nu necesita amplificare, nici insonorizare si se invart in jurul a 3 milioane.n-am ascultat boxe mai bune in banii lor.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 27-03-07, 21:54   #5
razt610

Stage 2

LA dls 125 MA GANDEAM

A PUS CINEVA IN FATA LA LOGAN ACEST MODEL?

DACA DA CUM SE AUD?
- Copyright 2026 4Tuning -