Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 17-11-04, 05:48   #1
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Boxe pentru Peugeot 307

Vreau sa schimb si eu boxele de pe un Peugeot 307. Are stock RadioCD Clarion si 6 boxe.

Eu vreau sa schimb doar 4 (doua fata + doua spate) cu unele JBL. Are cineva 307 si a schimbat boxele?? Se pot pune pe spate boxe, in loc de 13\", de 17\" ??

Ce model de JBL recomandati?
Doc is offline   Reply With Quote
Old 18-11-04, 07:07   #2
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

am schimbat eu boxele in peugeot 307 dar am refacut placa din spate si am montat ovale pe spate...suna extrem de bine...e cea mai buna solutie sa folosesti asa ceva...trebuie trase firele din stalpi acolo unde intra in usi sau direct din cd...grija mare insa ca cd-ul de fabrica nu are putere tare mare...sfat: mergi pe componente pe fata respectiv tweetere separate fata de difurile de bass...se pot monta fix in locul tweeterelor originale...sa nu te surprinda cand vezi difurile originale ca sunt tare ciudata..sunt din plastic si usoare tare...ok...bafta...

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 20-11-04, 11:01   #3
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Stiu cum arata boxele stock de aceea vreau sa le si schimb, dar ma intereseaza cu ce anume sa le schimb.Jbl sau Infinity si mai exact care modele??
Old 21-11-04, 08:07   #4
sfigmo

Stage 5

sfigmo's Avatar

Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]

Pai ce sa spun...schimba-le cu ce vrei tu...eu ti-as recomanda Ground Zero sau Dls...ce se intampla la voi in Bucuresti de cumpara lumea in asa hal Infinity?sunt si altele mult mai bune...ma rog...orice alegi alege componente pentru fata...suna cel mai bine...bafta...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 01-12-04, 01:12   #5
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Am schimbat 4 boxe (din portiere) cu:

- fatza : Infinity REF5002i

-spate : Infinity REF6502i

Dupa aceasta schimbare nu sunt foarte multumit de sunet, care mi se pare ca nu este asa de profund. A schimbat cineva radiocd-ul cu alt aparat ?? Se mai poate folosi telecomanda de la volan daca este inlocuit ??

Este recomandat un amplif pentru asa boxe? Cam care este puterea radiocd-ului stock?

Sper ca nu am pus prea multe intrebari. Parca imi pare rau ca nu am luat boxe de 17\" cu tweetere separate ca se montez in locul celor din bord.
Old 01-12-04, 09:25   #6
B 68 VLD

Stage 5

Quote:
Este recomandat un amplif pentru asa boxe?
Pai fara amplificator nu o sa ai niciodata putere si claritate!

Quote:
Dupa aceasta schimbare nu sunt foarte multumit de sunet, care mi se pare ca nu este asa de profund
Pune-ti amplificator si o sa vezi ca daca este reglat bine o sa-ti placa mult cum se va auzi!
B 68 VLD is offline   Reply With Quote
Old 07-12-04, 04:38   #7
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Ce amplif recomanzi?
Old 11-12-04, 03:24   #8
Doc

Stage 5

Doc's Avatar

Member of:
[Honda]

Care ma ajuta sa fac si eu sonorizareaza ok pentru 307.Pana acum nu sunt multumit deloc. Ceva vibreaza in usii.
- Copyright 2026 4Tuning -