Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 26-09-11, 14:15   #1
@dytza

Stage 2

Default Sfat muzica masina

Salutare tuturor,
As dori sa imi dotez masina(Renault Clio) cu muzica,nu doresc ceva spectaculos,decat ceva sa ma gadile placut la urechi.
Ca HU am un Pioneer DEH-2200UB

M-am gandit sa imi achizitionez in prima faza difuzoare:
Focal Access 130 A1
http://www.****************/boxe-auto...-access-130-a1
si un amplificator:
Magnat Edition Four
http://www.****************/Amplifica...t-Edition-Four

Urmeaza pasul 2,boxe spate care sunt tot de 13 cm si cred ca o sa optez pentru aceleasi boxe Focal,in functie daca sunt multumit sau nu.

Ceea ce doresc de la voi este sa imi spuneti daca alegerea facuta de mine este ok,si partea a doua si mai interesanta ce trebuie sa mai iau pe langa amplificator pentru a il pune in functiune.Din cate stiu cabluri dar nu am nici cea mai vaga idee ce cabluri...si nici material de antifonare.

Va multumesc anticipat.

Last edited by @dytza; 26-09-11 at 14:30.
@dytza is offline   Reply With Quote
Old 02-10-11, 09:23   #2
vwvento

Stage 4

Member of:
[PEUGEOT]
Default Re: Sfat muzica masina

Amplificatorul este cam slabut calitativ.
vwvento is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 11:16   #3
ice_demon

Stage 1

Este pacat sa amplifici difuzoarele acelea cu un amplificator magnat, mai bine mai strangi ceva banuti si iei un amplificator mai bun, tot un focal sau ceva asemanator, sau poti sa faci alta miscare, sa iti iei un sub activ de la focal care are amplificare si pentru usile fata (2x50w) doar ca este cam scump(900ron).
Oricum nu lua amplificator de la jbl, magnat..etc daca vrei calitate la sunetul reprodus.
ice_demon is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 11:23   #4
@dytza

Stage 2

Am inteles,dar pe partea de insonorizare masina,stiti vreun atelier mai ieftin?Nu as dori sa investesc mult...
Multumesc pentru sfaturi.
@dytza is offline   Reply With Quote
Old 03-10-11, 11:56   #5
ice_demon

Stage 1

Quote:
Originally Posted by @dytza View Post
Am inteles,dar pe partea de insonorizare masina,stiti vreun atelier mai ieftin?Nu as dori sa investesc mult...
Multumesc pentru sfaturi.
Din pacate aici nu te pot ajuta, poate te ajuta colegii nostri forumisti din bucuresti.
Am verificat preturile amplificatoarelor focal si iesi mult mai ieftin cu subwooferul activ Solution 25 A1 care costa 900 ron, decat daca iti iei amplificator simplu 600 ron , asa ai si subwoofer inclus si crede-ma nu se compara basul din difuzoarele normale cu cel din woofer mai ales ca tu ai ales difuzoare de 13 cm si u de 17.
ice_demon is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -