Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Difuzoare ( Coaxiale & Componente )

Reply

Thread Tools
Old 08-09-11, 10:11   #1
al3xsutz

Stage 2

Default boxe+insonorizare renault clio

salutare

Scriu aici insperanta ca se va gasi cineva binevoitor sa ma ajute cu un sfat la ce sa aleg pt o sonorizare de calitate si placuta la renault clio symbol. pana acum m-am gandit la asa ceva::
HU: Pioneer DEH-7300BT

boxe usi fata, m-am gandit eu ca ar merge un sistem si am gasit urmatoarele variante: focal access 130A1 sau Polyglass130V1, DLS Reference RS5 sau R5A, Hifonics titan ts 5.2C sau Zeus 5.2C (toate fiind pe la acelasi pret)

boxe usi spate: dls classic 225, hifonics titan ts-52 sau zeus zsi 52cx

in spate la luneta vor ramane cele pe care le am acum, adik niste jbl-uri ovale.

Cele de pe usile din fata as fi vrut sa le amplific cu un Mac-Audio Z4100 (pe care il am si momentan misca doar un subwoofer Magnat Transforce 1200, mai am 2 canale libere numai bune pt fata), ramanand usile spate si boxele de la luneta pe cd-player direct.

In portbagaj binenteles woofer-ul magnat (care sper sa-i pot schimba incinta cu una mai mica sau cu o forma mai normala ca mi-a ocupat juma de portbagaj, si aici daca ma poate ajuta cineva sa ma trimita la firma sau un nene cv care face incinte)

Binenteles toate 4 usi insonorizate (momentan nu stiu cu ce, probabil cu Aluband)

Ce parere aveti??am gandit bine???

astept si sunt deschid si la alte propuneri, atat de sistemul audio, cat si de insonorizant.
al3xsutz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -