Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Amplificatoare mono si multicanal

Reply

Thread Tools
Old 07-07-06, 17:32   #1
alinneagoe

Stage 3

Default help needed pt alegerea amplificarii

salutare tuturor. sper ca n-am creeat threadul aiurea si ca nu s-a mai pus problema asta. oricum banuiesc ca fix cu ce am eu in masina nu s-a mai discutat
ideea e cam asa. am in masina dupa cum urmeaza:

hu: alpine 9855r
dif fatza: hertz esk 165 - 100w rms
sub: hertz ebx 250 r - 350w rms

ce amplificator imi recomandati (preferabil cu argumente ) pt sistemul asta? unul de 4 canale si sa folosesc 2 din ele in punte pt sub. cineva mi-a recomandat audison Lrx4. nu zic ca nu e bun si ca nu merita banii dar nu mi-am permis asa ceva in momentul asta. deci discutam de un buget de maaaaxim 200 eur. caut calitate, nu putere sa daram blocuri. puteti propune si spre vanzare daca aveti. vedem, probam, ascultam, negociem si decidem.

ps: sunt deschis si la alte sugestii, cum ar fi schimbarea hu pt unul mai ieftin si diferenta se revasra in bugetul pt amplificare, dar nu prea vad ce variante ar fi pt ca vreau neaparat sa stie unele lucruri. time correction, crossover, si alte alea. in special time correction.
ps 2: mai putem adauga la buget daca ma ajutati sa vand sistemul vechi de pe dacie ...sau ce a mai ramas din el... https://forum.4tuning.ro/561-anunturi-car-audio/18153-vand-dacie.html

multumesc anticipat tuturor
Old 08-07-06, 02:23   #2
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

Default Re: help needed pt alegerea amplificarii

greu ce vrei tu....
greu. poti eventual sa te uiti la un srx 4 daca nu ai bani de lrx
greu sa gasesti un amp de calitate ieftin
pesteimputit is offline   Reply With Quote
Old 08-07-06, 08:40   #3
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

suna bine ce ai tu pe masina! iti recomand un baiat de la care am cumparat si eu marfa de mai multe ori si nu m-a dezamagit niciodata si are preturi sub piata si marfa noua cu garantie id messenger: sim_seba
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 08-07-06, 09:54   #4
GYM

Stage 5

La srx3 nu te-ai gandit ?
GYM is offline   Reply With Quote
Old 08-07-06, 10:32   #5
alinneagoe

Stage 3

Quote:
Originally Posted by pesteimputit
greu ce vrei tu....
greu. poti eventual sa te uiti la un srx 4 daca nu ai bani de lrx
greu sa gasesti un amp de calitate ieftin
stiu ca e greu de aia v-am cerut ajutorul. srx4 sare de 300 eur, srx3 sare de 400. singurul srx de care ma pot atinge e srx2 dar nu ma ajuta prea tare pt ca asta inseamna o solutie de moment si peste o luna, doua, trei, sapte trebuie schimbat si ala ca sa pot amplifica toate difuzoarele...problema e ca deja am bagat mult peste ce imi imaginam eu ca o sa bag anul asta in sunet si chiar si 300 eur mi se pare mult. de aia zisesem eu de eventuala schimbare a hu. dar probabil ca singura modalitate prin care m-as putea convinge sa fac un efort si sa iau srx va fi sa probez diferite amplificatoare. ceea ce clar voi face. oricum astept in continuare pareri si idei si va mai tin la curent.
alinneagoe is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 10:28   #6
fuscobal

Stage 5

Srx3 recomand si eu. Fiecare banut dat in plus se regaseste in calitatea sunetului iar potrivirea cu Hertz este aproape perfecta stiindu-se ca ambele marci sunt ale Elettromedia !
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 11:43   #7
alinneagoe

Stage 3

Quote:
Originally Posted by fuscobal
Srx3 recomand si eu. Fiecare banut dat in plus se regaseste in calitatea sunetului iar potrivirea cu Hertz este aproape perfecta stiindu-se ca ambele marci sunt ale Elettromedia !

da, adevarat ce zici tu. dar dat fiind faptul ca energy e a doua serie de jos in sus de la hertz, nu s-ar potrivi mai bine cu lrx - a doua de la audison?
Old 09-07-06, 15:40   #8
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Incet-incet, tot la vorba mea ajungi...
saxo is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 18:25   #9
fuscobal

Stage 5

Pai...mai sus ziceai ca nu ai bani nici de Srx. Evident ca Lrx e mai bun iar Vrx si mai bun !
fuscobal is offline   Reply With Quote
Old 09-07-06, 18:51   #10
alinneagoe

Stage 3

Quote:
Originally Posted by saxo
Incet-incet, tot la vorba mea ajungi...
pai poate ca as fi luat ACEL lrx dar nu l-am mai apucat

Quote:
Originally Posted by fuscobal
Pai...mai sus ziceai ca nu ai bani nici de Srx. Evident ca Lrx e mai bun iar Vrx si mai bun !
vrx nu cred ca as pune pe energy. poate ca daca aveam bani de vrx puneam si eu macar hi-energy.
Old 11-07-06, 19:54   #11
alinneagoe

Stage 3

gataaaaa! mi-am luat DLS A5 am avut mare, mare de tot bafta la pret. din pacate inca nu l-am montat ca nu am avut timp, l-am legat doar la sub in locul ampului imprumutat pt rodaj momentan nu imi pot da cu parerea absolut deloc, astept sa il montez cum trebuie si apoi ma voi apuca si de relaje. multumesc tuturor pt pareri si idei dar mai ales...cuiva, stie el cine
Old 17-07-06, 01:14   #12
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

alinneagoe: Srx3 era o alegere perfecta in cazul sistemului tau iar ca pret de unde ai scos-o pe asta ca depaseste 400euro?
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 17-07-06, 20:13   #13
alinneagoe

Stage 3

pai si asta e tot cu 3 canale deci exact ce imi trebuia dar banuiesc ca stii asta, iar ca pret asa cum am spus am avut maaaare bafta si am luat-o sub pretul pietei. tinand cont de pretul real si de performante...am facut un efort si am depasit bugetul initial. nu stiu cand si cum voi pune inapoi ce am luat dar...asta e...
Old 18-07-06, 01:27   #14
dj81bas

Stage 5

dj81bas's Avatar

alinneagoe: de ce spun ca era ideala, pt ca se potrivea f bine in sistemul tau mai ales ca era din aceeasi familie cu difuzoarele si sa nu uitam totusi ca srx3-ul este un amplificator care a luat eisa awards. oricum nu mai conteaza. sa o stapanesti sanatos si bafta in continuare.
dj81bas is offline   Reply With Quote
Old 18-07-06, 23:15   #15
alinneagoe

Stage 3

multumesc. aammmmm...mai e o problema dar ma gandeam sa deschid un topic separat. chiar si cu amplificare tot nu suna cum mi-ar placea mie. si cred ca problema e din hu. stiu ca o sa imi sariti o gramada in cap dar eu vreau sa incerc un blaupunkt prin amplificare ca acum nu mai pot fara pt ca am tras firele. din ce tin eu minte dintr-un hu blaupunkt fara pretentii, fara amplificare si fara sub, prin aceleasi hertz de pe fatza se auzea f misto si oarecum pe gustul meu ca sa zic asa. sunet pe care de cand am vandut blaupunktul in vederea achizitionarii alpineului, nu l-am mai obtinut. asa ca daca aveti careva vreun hu blaupunkt si sunteti dispusi sa il demontati 30 min sa il punem la mine...dati un semn si v-as fi recunoscator pt rabdare si timpul pierdut. multumesc anticipat si de data asta!
- Copyright 2026 4Tuning -