Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 18-06-07, 10:51   #1
bebeko
Peugeot Driver

Stage 5

bebeko's Avatar

Member of:
[SKODA]
[PEUGEOT]
Default Comparatie intre Clarion DXZ 379 si Clarion DXZ 578.

Buna,
am o dilema si ca atare am nevoie de un sfat de la voi. Vreau sa aleg intre cele 2 tipuri de HU de la Clarion , dar nu stiu exact care dintre ele.Am vazut ca 578 are mult mai multe optiuni ( filtre, crossover, etc ), dar eu am nevoie de HU doar pentru difuzoare ( hertz dieci ) si nu pentru amplificator, subwoofer, etc sau pt o viitoare extindere a sistemului.
Deci se merita optiunile pe care le are in plus 578 doar pt ceea ce am eu nevoie sau ar fi de ajuns si 379 ??? Si daca da, in ce fel se merita ele ?

http://www.clarion.com/gb/en/product...044078258.html
http://www.clarion.com/gb/en/product...044078534.html

Multumesc.

bebeko is offline   Reply With Quote
Old 20-06-07, 19:01   #2
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Comparatie intre Clarion DXZ 379 si Clarion DXZ 578.

cu atat mai mult cu cat nu vei avea amplificator iti va fi de folos un reglaj in plus {filtrele LPF si HPF}

dar la un sistem fara pretentii si fara proiecte de upgrade s-ar potrivi si hud-ul mai ieftin, mai ales daca-l poti testa inainte sa vezi daca nu ai probleme tocmai datorita frecventelor "nefolositoare"

deci incearca sa-l testezi pe cel mai ieftin si daca esti multumit de el, cumpara-l. nu-l mai testa apoi pe cel scump, ca sa nu te enervezi .

bezz is offline   Reply With Quote
Old 20-06-07, 21:10   #3
bebeko
Peugeot Driver

Stage 5

bebeko's Avatar

Member of:
[SKODA]
[PEUGEOT]

Si ce anume ar trebui sa aud la Clarion 379 si sa nu-mi placa ??? Sa distorsionieze la volum maxim ? Sau ce inca altceva ? Adica ce sa caut la el si sa vad daca e bun sau nu ?
bebeko is offline   Reply With Quote
Old 20-06-07, 23:20   #4
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

da, in special asta, apoi sa-ti placa si sunetul, sa fie echilibrat, nu accentuate inaltele sau bassul, reglajele sa fie suficiente pentru ce vrei ... etc

mai multe nu stiu nici eu, de cand am schimbat hud-ul de fabrica am avut numai amplificatoare, si 0 distorsiuni, si pe clarion, si pe alpine, si pe pioneer...

Last edited by bezz; 20-06-07 at 23:22.
bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -