Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 06-04-05, 00:13   #1
bugtuner

Stage 1

Default Alpine CDE-9827R

Problema mea e urmatoarea si rog pe cine stie sa ma ajute.
Eu momentan sunt in Portugalia ( am o bursa de studiu pana in iulie, deci sunt la toceala nu la capshuni), si strangand la ciorap din bursa o sa-mi ramana ceva banutzi, de care m-am gandit sa-mi iau un Mp3 player pentru Broscuta mea. La un magazin de electronice aici la portughezi am vazut unul care mi-a placut Alpine CDE 9827R care ii 229 de euro. Dar eu as vrea sa aflu care e pretul in tara pentru playere ca asta, ca eu de aici nu ma pot interesa ( intru pe net de la scoala si am blocat accesul pe site-uri de magazine on-line, si pe forum abia intru).Is mai scumpe sau mai ieftine,sa stiu ce sa fac, iau de aici cand plec acasa sau duc banii si cumpar din Romania?
bugtuner is offline   Reply With Quote
Old 06-04-05, 19:32   #2
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

un CDA 9827R este la noi aproximativ 10milioane-n magazin..sincer nu vad diferenta dintre cele 2 decat la design..si ca CDE e putin mai nou..specificatii la fel..
concluzia mea k se merita
Old 07-04-05, 00:20   #3
bugtuner

Stage 1

Si daca ar fi sa imi cumpar playerul asta, ce difuzoare ar trebui sa ii pun ca HU sa scoata cam tot ce poate el( pana la nivelul de distorsiuni, nu mai sus ,adica sa scoata tot ce poate ,dar sa se auda foarte clar). Deci eu as vrea sa ii pun 4 difuzoare ( fara sub si amplificator) si ma intreb care ar fi cele mai potrivite ca nu as vrea sa pun nici difuzoare care duc mai mult decat poate playerul ( nu s-ar renta financiar), dar totusi sa fie claritate si un pic de bas . Deci daca ar fi sa aveti pe masina numai un HU si 4 boxe ,ce boxe v-ati pune?

(Nu ma intereseaza dimensiunile ca in broscutza modific cum trebuie asa in cat sa am loc, ca masina ii in renovare si acuma imi permit treaba asta, nu dupa ce o fi gata)
Old 07-04-05, 14:10   #4
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

io unu nu stiu ce sa-ti zic..
unele nu f puternice din ce-am vazut..ale mele 100w rms si io am 9826 si trebe statie..ceva mai slabut..poate niste pioneer
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 07-04-05, 20:17   #5
bugtuner

Stage 1

Esti multumit de player? Ai avut ceva probleme cu el ? De cand il ai?
Old 07-04-05, 22:18   #6
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

cam o luna..deci nu stiu ce probleme..sa fi avut)..sunt multumit doar k m-am grabit sa-l iau k era la reduceri si nu mam interesat f tare... si pe urma abia am vazut ca are doar 2 iesiri de preout in loc de 6...k asa-mi luam 9827
dk vrei vbeste cu 80LEU
LEXUS is offline   Reply With Quote
Old 08-04-05, 00:45   #7
bugtuner

Stage 1

Pe mine m-ar interesa un MP3 player care sa aiba si butoanele si display-ul verzi .Am gasit cateva cd-playere, dar MP3 nu. M-am plimbat si pe situ-rile Alpine.Clarion,Pioneer,Kenwood,JVC, etc dar la modelele noi nu am gasit si cu display si butoane verzi. Poate sti tu sau oricine:
Ati vazut careva un Mp3 player cu display si butoane verzi( si modele mai vechi ,ca nu ma intereseaza sa fie acuma scos pe piata)? Poate stie cineva modelele Alpine mai vechi, exista asa ceva?
Old 28-05-07, 08:46   #8
IeD3vil

Stage 5

IeD3vil's Avatar

Default Re: Alpine CDE-9827R

exista la universum, am eu si sunt ff multumit
IeD3vil is offline   Reply With Quote
Old 29-05-07, 02:03   #9
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

Default Re: Alpine CDE-9827R

topicul are doi ani vechime
nu pot intelege ce te multumeste la universum, in afara de pret si aspect, din cate stiu e o marca Quelle FOAAAARTE tari in car audio
cauta si tu o discutie mai recenta

bezz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -