Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc |
10-09-10, 01:07
|
|
Stage 4
Member of: [VW]
|
DVD-playerul nu baga bass in difuzoare
Va salut baieti, apelez la cunostintele voastre vaste pt a ma ajuta cu un sfat sau o parare ce si cum sa fac pt a remedia 'problema'
Pana acum o saptamana am avut un mp3-player pioneer nu unul super scump, calitate/pret mediu, impreuna cu 2 sisteme de difuzoare in-phase aplificate, toate bune si frumoase, se auzea super bine, bass-ul era foarte ok, DAR, m-am gandit sa schimb player-ul cu o unitate DVD nu cea mai scumpa, undeva la mijloc,mentionez ca este 2din, asta am si facut, iar aici apare dezamagirea, nu mai am acelasi bass ca inainte, mentionez ca difuzoarele sunt aproape noi, bass-ul il dau la maxim dar baga un bass fff urat in comparatie cu mp3 player-ul. Intrebarile mele sunt, cum pot face sa am acelasi bass ca inainte?se gasesc sintetizatoare sau egalizatoare pt auto, care sa poata sa modifice sunetul?sau cel mai bine, ce credeti voi ca pot face in momentul asta fara sa schimb unitatea dvd?
Va multumesc pt atentie si sper ca, cunostintele voastre sa ma ajute in remedierea problemei.
Last edited by zanga_style; 10-09-10 at 01:09.
|
|
|
17-09-10, 23:45
|
|
Stage 4
|
Re: DVD-playerul nu baga bass in difuzoare
se poate inchide topicul, am primit 'suficiente' sfaturi, multumesc!
|
|
|
21-09-10, 21:56
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Competitor CNCA]
|
nu am avut DVD in masina, dar cred ca are ceva setari pt filme, poate ca de acolo e setat sa fie basu asa urat. sau daca nu cauta sa vezi daca nu are o optiune "loudness".
CNCA 2012 @ Galleria Mall ARAD (Maxi 5000): 141.19db
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...2-visiniu.html
|
|
|
21-09-10, 23:10
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by ralphmandl
nu am avut DVD in masina, dar cred ca are ceva setari pt filme, poate ca de acolo e setat sa fie basu asa urat. sau daca nu cauta sa vezi daca nu are o optiune "loudness".
|
crede-ma ca l-am butonat suficient incat sa-mi dau seama ca nu are vre-o legaura ce zici tu! mai mult ca sigur e de la semnalul care il da el in difuzoare...dupa cate am vazut, singurele solutii ar fi ori sa pun subwoofer ori un procesor de sunet.
|
|
|
22-09-10, 15:40
|
|
Stage 5
|
mai bine ia subwooferul, vei iesi mai ieftin. . sau daca nu vrei neaparat subwoofer cu statie, ai putea sa cumperi in amplificator pe 4 canale pentru boxe si sa le dai de acolo bass. Ceva nu foarte scump, cred ca gasesti si cu 250 de lei daca nu esti pretentios.
|
|
|
26-09-10, 11:56
|
|
Stage 4
|
Quote:
mai bine ia subwooferul, vei iesi mai ieftin. . sau daca nu vrei neaparat subwoofer cu statie, ai putea sa cumperi in amplificator pe 4 canale pentru boxe si sa le dai de acolo bass. Ceva nu foarte scump, cred ca gasesti si cu 250 de lei daca nu esti pretentios.
|
man cele 4 difuzoare sunt deja amplificate, am amplificator pe 6 canale si nu este unul ieftin!iar ce zici tu ca ies mai ieftin cu un subwoofer este irelevant, calitatea costa, iti dai seama ca nu voi alege un sub de 3-4 mil,,,cat dai atata face
|
|
|
26-09-10, 19:09
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by zanga_style
man cele 4 difuzoare sunt deja amplificate, am amplificator pe 6 canale si nu este unul ieftin!iar ce zici tu ca ies mai ieftin cu un subwoofer este irelevant, calitatea costa, iti dai seama ca nu voi alege un sub de 3-4 mil,,,cat dai atata face
|
stiu man calitatea costa, si costa chiar foarte scump. nu am stiut ca sunt amplificate boxele. si cu tot cu amplificator nu scoate bass ii ceva in neregula cu semnalu de iesire.
|
|
|
27-09-10, 10:23
|
|
Stage 4
|
Quote:
stiu man calitatea costa, si costa chiar foarte scump. nu am stiut ca sunt amplificate boxele. si cu tot cu amplificator nu scoate bass ii ceva in neregula cu semnalu de iesire.
|
daca citeai atent, scrie ca sunt amplificate!scoate bass, dar nu asa de puternic cum era inainte, dar am rezolvat problema!mi-am luat procesor de sunet, face toti banii, se aude impecabil!
Se poate inchide, va multumesc!
|
|
|
27-09-10, 13:45
|
|
Stage 5
|
cat ai dat pe procesor? si ce firma este?
|
|
|
|
|