Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 14-09-04, 02:50   #1
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Blaupunkt DVD + mp3 player + radio + LCD 7.2\"

acesta este linkul paginii de la Blaupunkt :
http://www.blaupunkt.de/7607003520_main.asp

ce nedumeriri am : se gasesc pe ebay de vanzare de la 200 $ pana la 1500 si mai sus, alea ieftine sunt vrajealase vinde site-ul la banii aia, dar am intrat pe blaupunkt.de si am gasit ce e in linkul de mai sus.
as vrea sa pun chestia aia pe masina, da nu stiu de unde sa comand si pe la ce preturi se invart. daca tot dai un ban iei si tu cu DVD, mp3, SVCD etc sa citeasca CD, CD R, CD RW , un LCD de 7 inch si telecomanda, evident. a mai vrut cineva sa isi puna asa ceva pe masina ?
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 14-09-04, 06:05   #2
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

tu vrei sa pui pe olcit asa ceva? nu de alta dar triplezi valoarea masinii....

deci eu m-am gandit sa-mi pun dar nu mi s-a parut justificat sa dau 2000$ pe un HU pe o masina de 5000....dar acuma depinde, eu zic ca daca vrei neaparat DVD, ia de pe e-bay din alea ieftine, ca asa mi-am luat si eu, pana la urma tot se vad filmele deci e ok....

nu stiu acest Blaupunkt cat costa, dar Alpine, Pioneer si Kenwood aici se invart intre 2300 si 3500$ cdn, in ro am vazut ca sunt mult mai scumpe , dar se gasesc (sunt si pe un site de vanzare)
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 14-09-04, 09:48   #3
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Dar vezi ca daca iei DVD player din state.. s-ar putea sa ai probleme aici.... ca stii ca e faza cu regiunile... si DVD-uri din europa nu-ti vor merge... ci doar din US.....
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 14-09-04, 20:13   #4
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

da, daca iei de pe e-bay tre sa iei din ala Multi-regional, si nu toate sunt. Ce am cumparat eu are si setting pt Europa dar daca iei ceva de firma, i-al din europa pt ca cele din america n-o sa mearga cu dvd'uri PAL ci doar ntsc
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 16-09-04, 07:03   #5
dracula

Stage 3

exact asta ii problema cu dvd-uri grrr.... si mai este si problema cu radio ca nu iti va merge.
eu am un alpine IVA-D900R dvd player, cu mp3 si miam mai luat si un mp3 changer.
eu nu prea favorizez blaupunkt, si daca vrei alpine sau pioneer ( cam astea sunt favoritele mele ) trimite un mail la [email protected] si iti facem o oferta.
bine intales ca avem si altele nu numai alpine si pioneer
dar na daca dai un ban pt dvd atunci sa fie ceva calumea
dracula is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -