Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 08-06-06, 16:00   #1
mmneg

Stage 5

mmneg's Avatar

Member of:
[VW]
Default Pareri despre HU-urile Blaupunkt

Vad ca toata lumea apreciaza triada Alpine, Clarion, Pioneer. Fiecare are un sunet distinct. Pe de alta parte intervin compatibilitatea cu boxele masinii si gusturile fiecaruia. Momentan am un Alpine dar am avut de toate pana acum si am ramas cu gandul la HU-urile Blaupunkt. Astept pareri.
mmneg is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 20:23   #2
77aty

Stage 3

Default Re: Pareri despre HU-urile Blaupunkt

Mai bine ramai la Alpine decat sa schimbi pe Blaupunkt! E bun, sau mai bine zis intr-un timp era bun pe partea de tuner, dar dupa cum am vazut modelel recente nu mai sunt convins ca ar fi mai buni fata de concurenta. Mie mi se pare ca Blaupunkt a ajuns un brand fara prea mari pretentii, modelele actuale seamana cu HU facute la kg pe vapor. Alpine, Pioneer, Clarion e peste Blaupunkt, bineinteles dupa parerea mea subiectiva.
77aty is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 20:51   #3
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Parerile celor de pe forum vad ca le stii deja vis-a-vis de Blaupunkt.
Nu-ti ramine decit sa asculti tu personal aparatele si sa decizi.
saxo is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 21:31   #4
mmneg

Stage 5

mmneg's Avatar

Member of:
[VW]

Si eu sunt de parere ca modelele actuale nu mai sunt ce au fost odinioara. Dupa aparitia MP3-urilor au luat-o pe o panta descendenta. Dar comparativ vorbind un C52+magazie de la blaupunkt s-a auzit muuult mai bine decat alpine 9812 pe masina mea vorbind. Am vazut unitati cu time correction, lucru mai rar la pioneer de exemplu.
mmneg is offline   Reply With Quote
Old 08-06-06, 21:41   #5
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Time correction=DSP. Cu alte cuvinte inseamna HU de top care COSTA.
Insa pina la DSP si altele trebuie lucrat la masina. Daca n-ai pe ce sa pui componentele ( fie ele chiar de foarte buna calitate ), tot prost vor suna.
Sugestia mea e sa va focusati in primul rind asupra pregatirii masinii dupa care asupra HU-ului si a restului instalatiei.