Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 24-03-09, 17:44   #1
Luchiano

Stage 2

Default Dilema Instalare HU la Seat Ibiza

Buna seara tuturor. Se da problema : 1. Seat ibiza model 2001 cu clima semi-automata (cu ecran mare pe consola centrala).
2. Un Cd-Player Blaupunkt St. Louis MP56.
De aici incepe problema : Ecranul de pe consola centrala este si pentru afisarea informatiilor cu privire la temperatura/puterea aerului conditionat/incalzirii , si ca display pentru casetofon. A doua parte nu ma intereseaza.
Am demontat unitatea centrala, si ideea este : cum fac ca, mufa care se conecteaza, sa o conectez si la noul Cd-Player si sa am si "+" si "-" pentru afisarea ecranului ? Ar trebui sa impart firele sa mearga in doua directii fiecare dar nu stiu daca e o idee buna. Atasez cateva poze ca sa va dati seama despre ce e vorba :
In prima poza este consola centrala cu mufa care se conecteaza la unitate pentru a afisa datele climei/casetofonului.
2 = Unitatea centrala. Partea inferioara o voi taia si va intra Cd-Playerul.
3 = Mufele masinii conectate la unitate. Atentie ! Mufele sunt identice cu cele care intra in Cd-Player. Teoretic as putea conecta mufele direct la Cd-Player si ar functiona dar nu ar mai functiona ecranul central
4 = Mufele neconectate.
5 = Mufele Cd-Playerului
6 = Unitatea cu casetofonul (care e demontat acuma).
7 = Unitatea + Cd-Playerul. Bucata aia mica de metal din josul unitatii o voi taia si va veni montat Cd-Playerul acolo deoarece e loc suficient.
8 = Poza din spate. Sunt exact aceleasi mufe si la unitate si la Cd-Player.
Asadar, dilema e : cum fac, din mufa masinii sa impart firele de "+" si "-" in doua ? O parte sa alimenteze ecranul unitatii si o parte sa alimenteze Cd-Playerul.
Va rog sa ma ajutati in aceasta dilema. Sincer habar n-am cum sa fac. Sa tau firele din mufa si litele sa le impart jumi juma si sa le conectez asa ?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	352
Size:	286.1 KB
ID:	845957   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	250
Size:	218.8 KB
ID:	845958   Click image for larger version

Name:	3.JPG
Views:	273
Size:	140.4 KB
ID:	845959  

Name:	4.JPG
Views:	233
Size:	219.5 KB
ID:	845961   Click image for larger version

Name:	5.JPG
Views:	211
Size:	226.5 KB
ID:	845962   Click image for larger version

Name:	6.JPG
Views:	237
Size:	205.9 KB
ID:	845963  

Name:	7.JPG
Views:	257
Size:	253.4 KB
ID:	845964   Click image for larger version

Name:	8.JPG
Views:	262
Size:	212.0 KB
ID:	845965  
Luchiano is offline   Reply With Quote
Old 24-11-09, 13:16   #2
B-82-EVK

Stage 2

B-82-EVK's Avatar

Default Re: Dilema Instalare HU la Seat Ibiza

Salut,
Sfatul meu este sa nu desfaci sau sa imparti litele in 1/2. Cel mai bine ar fi sa te legi pe + si- cu alte 2 fire care sa plece si sa alimenteze display-ul si ce mai are el pe acolo.
Te rog tine-ma si pe mine la curent ca daca e ok o sa fac si eu pe seat-ul sotiei )
Numai bine si spor
B-82-EVK is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -