Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Unitati de bord si surse

Unitati de bord si surse HU, iPOD, MP3, etc

Reply

Thread Tools
Old 21-02-09, 03:48   #1
Luchiano

Stage 2

Default Celebrul Fader

Buna ziua. Cu totii stim de celebra optiune numita "FADER" din CD-Playerul nostru. Acea optiune cu care reglam cat procentaj din volum merge la difuzoarele din fata, si cat in spate ( 50% fata/50% spate , 80% fata /20% spate etc). Vreau sa va intreb o chestie : De exemplu se ia un CD-player 4x 50 W MAX Mosfet. Asta venind undeva pe la un 4x22 W RMS. Daca faderul e setat la 100% fata / 0% spate (deci numai in difuzoarele din fata sa transmita semnal CD-Playerul) asta inseamna tot 2x22 W RMS pe fata ? sau e ca un fel de Bridge connection si e 2x44 W RMS ? Intelegeti ce spun ? E ca si cum ai pune tu o statie pe 4 canale in punte ?
Luchiano is offline   Reply With Quote
Old 21-02-09, 09:55   #2
iviTe
Daewoo Driver

Stage 5

iviTe's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Celebrul Fader

nu are cum sa fie asa ... parerea mea ca tu dai doar volum nu ii dai semnal sau io stiu mai ce ..
iviTe is offline   Reply With Quote
Old 01-03-09, 13:17   #3
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

incearca asa: dai volumul la 20(random choice) si te joci cu faderul fata spate...o sa observi ca iei din volum la o parte dar nu dai mai mult celeilalte. Nu am vazut pana acum HU care sa aibe bridge connection, poate exista dar la cele normale sigur nu ai.

TUNIN' FANATIC
Suburbia Racing Club Member
Gabriel_xenon is offline   Reply With Quote
Old 04-03-09, 08:54   #4
LAAE

Stage 2

LAAE's Avatar

cumpara un amplificator si nu mai stressezi playerul...
LAAE is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -