| Sistemul Audio de pe Masina Mea Sistemul Audio de pe Masina Mea |
06-05-12, 22:15
|
|
|
Cluj Street Racing Member
 Stage 5
Member of: [CSR] [DACIA] [PEUGEOT] [CITROEN] [Competitor CNCA]
|
honda civic em2
cum proprietarul masinii nu are inca user activ..prezint eu un mic proiect pe car audio
apoi .honda civic em2 coupe de state,1,7 vtec,
insonorizare facuta cu stp la plafon,portbagaj,capota portbagaj,usi
hu : KENWOOD 2DIN
difuzoare fata kenwood 16,5cm, spate pioneer 6x9
amplficator hifonics 4+1 canale
subwoofer DD 308 cu o incinta de aprox 30-35 litri interni
portbagajul va fi putin aranjat
pe masina mai sunt ecrane LCD de 7 " ,oglinda cu camera,camera de mers inapoi,
Last edited by alexufo; 06-05-12 at 22:18.
|
|
|
07-05-12, 01:16
|
|
 Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Re: honda civic em2
Quote:
Originally Posted by alexufo
cum proprietarul masinii nu are inca user activ..prezint eu un mic proiect pe car audio
apoi .honda civic em2 coupe de state,1,7 vtec,
insonorizare facuta cu stp la plafon,portbagaj,capota portbagaj,usi
hu : KENWOOD 2DIN
difuzoare fata kenwood 16,5cm, spate pioneer 6x9
amplficator hifonics 4+1 canale
subwoofer DD 308 cu o incinta de aprox 30-35 litri interni
portbagajul va fi putin aranjat
pe masina mai sunt ecrane LCD de 7 " ,oglinda cu camera,camera de mers inapoi,
|
ai ceva de lucrat la ea
+ 1 hondita
|
|
|
09-05-12, 15:44
|
|
|
 Stage 5
|
da,momentan m-am ocupat de o tetiera ca era ecranul stricat si din 2 bucati am reusit sa facem unul functional si la fel cu cel bun de pe masina
acum fac incinta si suportul de amplificator .
am refacut ceva cablaje la DVD player ca erau cateva taiate ca nu ii incapeau la fostul proprietar in bord
|
|
|
14-05-12, 15:12
|
|
Stock
|
uite ca a facut si proprietarul user...adica eu !!!
Incercam sa facem un tuning complet la masina,nimic extrem dar cate ceva din toate...asa ca la capitolul sunet facem un sistem multimedia complet dar cu performante destul de modeste,nu caut sa dobor recorduri ci sa am calitate decenta a sunetului in masina !!!
Asa spun acum,dar se stie ca odata intrat microbul in mine o sa vreau mai mult si mai mult,...noroc cu DD-urile lui Ufo care au efect narcotic si mereu ai tendinta sa maresti doza
|
|
|
14-05-12, 21:01
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by george.em2.honda
uite ca a facut si proprietarul user...adica eu !!!
Incercam sa facem un tuning complet la masina,nimic extrem dar cate ceva din toate...asa ca la capitolul sunet facem un sistem multimedia complet dar cu performante destul de modeste,nu caut sa dobor recorduri ci sa am calitate decenta a sunetului in masina !!!
Asa spun acum,dar se stie ca odata intrat microbul in mine o sa vreau mai mult si mai mult,...noroc cu DD-urile lui Ufo care au efect narcotic si mereu ai tendinta sa maresti doza 
|
pretenas ..esti tanar... eu m-am apucat la 39 ani si acum am 40  deci iti spun eu ca este mai tare ca drogul ....pasiunea o am demult , insa nu am avut cum sa o cultiv pentru ca , serios , si nu vreau sa supar pe nimeni ....fenomenul este destul de putin mediatizat la noi in tara .... mai importante sunt pipitele si gay de la tv decat noi ... dar asta e ....ma bucur ca am apucat sa traiesc sa imi realizez niste vise din copilarie ...
deci sfatul meu .... mergi pana la capat ...indiferent care este acela 
bafta cu proiectul si sper sa ne vedem la urmatoarele competitii ...
|
|
15-05-12, 08:03
|
|
Stock
|
de apucat m-am apucat acum 6-7 ani,in grecia,odata cu achizitionarea primei honda,dar pana acum m-am interesat doar de tuning exterior si performanta,abia acum la indemnul lui Ufo am inceput sa prind gustul pentru sisteme audio...si stiu ce inseamna sa vrei mereu mai mult si mai mult,un mic detaliu in plus,un plus de putere,mai multa placere...e narcotic,stiu,dar imi place la nebunie
|
|
|
15-05-12, 12:02
|
|
 Stage 5
|
Quote:
de apucat m-am apucat acum 6-7 ani,in grecia,odata cu achizitionarea primei honda,dar pana acum m-am interesat doar de tuning exterior si performanta,abia acum la indemnul lui Ufo am inceput sa prind gustul pentru sisteme audio...si stiu ce inseamna sa vrei mereu mai mult si mai mult,un mic detaliu in plus,un plus de putere,mai multa placere...e narcotic,stiu,dar imi place la nebunie 
|
imi dau seama cum e ... eu nu spun ca prima data m-am apucat la 39 de ani ...
la 19 ani imi luasem primul meu cd audio de masina si imi era asa de drag ca il puneam sa cante noaptea cand dormeam ... dupa care am inceput sa ard difuzoare ... cred ca sunt numarul 1 la ars difuzoare....  poti intreba pe cine vrei ... ideea este ca nu am reusit niciodata sa imi canalizez energiile catre car audio la nivel competitional ca nu am stiut de existenta acestora. dj am fost vreo 9-10 ani ... deci tangente cu muzica am avut ... de-abia la varsta asta am reusit sa ajung acolo unde imi doream ... odata cu finalizarea proiectului inceput . sa dea Dumnezeu sa si reusim finalizarea proiectului
|
|
|
15-05-12, 12:58
|
|
Stock
|
Nu vreau sa critic aici viciile sau pasiunile oamenilor...dar facand o comparatie,multumesc lui D-zeu ca nu mi-a placut alcoolul sau jocurile de noroc sau curvele si imi bag banii in masina 
Cat despre proiectul inceput de tine...cu toate ca nu ne cunoastem personal (deocamdata sper) sunt ferm convins ca va fi finalizat in stilul in care a inceput,adica la superlativ!!!
Se vede pasiunea si incapatanarea ta de la o posta,din partea mea numai cuvinte de lauda pt tot ceea ce faci,chiar daca nu stiu nivelul calitatii proiectului (si oricum nu pot sa-mi dau cu parerea,sunt novice in ale car sound-ului) e de laudat efortul in sine,orele dedicate proiectului,banii investiti etc.
|
|
|
15-05-12, 16:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Nu vreau sa critic aici viciile sau pasiunile oamenilor...dar facand o comparatie,multumesc lui D-zeu ca nu mi-a placut alcoolul sau jocurile de noroc sau curvele si imi bag banii in masina 
|
esti de-al meu  nu imi place alcoolul , jocurile de noroc si curvele...aici exista o problema totusi (imi plac femeile  ) iar banii ii bag pe toti in masina sau ceva in legatura cu masina
|
|
|
29-07-12, 21:13
|
|
|
 Stage 5
|
azi am avut de lucru...montat antena GPS in spate, refacut cablaje pentru camera de mers inapoi si ecranul din oglinda, trase alte seturi de rca ,2Din -ul fixat in bord..
saptaman ace vine finalizam si portbagajul
intre timp masina a primit un nou bodykit si o noua culoare
|
|
|
29-07-12, 21:26
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [Competitor CNCA]
|
frumos, o vedem la Piatra?
|
|
|
29-07-12, 22:17
|
|
|
 Stage 5
|
la piatra nu ajunge ca e in concediu dar la targu mures sigur vine
|
|
|
29-07-12, 22:29
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA] [VW]
|
P*z*a de masina:X...frumosss!!!
|
|
|
29-07-12, 23:41
|
|
|
 Stage 5
|
multumim.... mai avem putin si o terminam ..
|
|
|
|
|