Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 12-11-08, 19:07   #1
HesseLinK

Stock

Question Pioneer DEH-4000UB in A4 : buget 10 mil pt achizitionare sistem

am mp3 playerul Pioneer DEH-4000UB intr-un A4 ... si nu am boxe pe masura:

as dori pe fata: 2 tweetere si 2 boxe (in usi)
in spate 2 boxe mai mari (amplasate pe polita de sub luneta)
si un Subwoofer (in portbagaj); incinta as putea sa o fabric eu ... (dar nu tin neaparat :P)

.... bugetul ar fi cam 10 milioane.

Avand in vedere multitudinea de boxe si faptul ca nu ma pricep mai deloc ... va cer sfatul ... la ceea ce vreau este necesar si amplificator ? ... ajunge bugetul petru ceva de calitate ? ... si se pot lega toate cele mentionate anterior la mp3 playerul meu sau trebuie sa limitez numarul de boxe ?
HesseLinK is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 00:21   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: Pioneer DEH-4000UB in A4 : buget 10 mil pt achizitionare sistem

Cu 10 milioane nu poti sa-ti cumperi totul bun. Eventual un set de boxe (preferabil fata) instalate corespunzator. Studiaza putin masinile prezentate la sectiunea Car Audio. Vezi cu ce sunt dotate, parerea oamenilor, pret... Si dupa ce iti faci o idee aproximativa, aprofundam.

Bafta!
Old 17-11-08, 14:25   #3
HesseLinK

Stock

m-am gandit sa achizitionez subul&amp: Hifonics TXi12S4 & Hifonics TXi4008

in rest am pus ochii pe: Hifonics ZEUS ZXi 5.2C si pe Hifonics ZEUS ZXi 63 .... sau sa iau:
HELIX DB 52.1 Dark Blue si HELIX E 106 Esprit ?

ce parere aveti ? ... ar fi buna combinatia ?(boxele direct de la player, fara amplificator ...)

In cazul in care are cineva A4 .... sau daca stie cineva cu siguranta daca boxele de 13cm se potrivesc pe fata fara modificari la aspectul interior .... as fi recunoscator.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1179.jpg
Views:	194
Size:	56.9 KB
ID:	702509  

Last edited by HesseLinK; 17-11-08 at 18:14.
HesseLinK is offline   Reply With Quote
Old 22-11-08, 13:46   #4
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Nu cumpara scule dupa specificatii tehnice , nu te grabi ai putina rabdare urmeaza sfatul lui ReLLaXX studiaza putin sistemele celor de aici https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html
Ca idee generala atunci cind nu cunosti un produs ,nu il cumpara fara sa il probezi , ai mari sanse sa fii dezamagit .
Mai bine cumperi un produs cu specificatii tehnice mai slabe dar pe care l-ai probat si de care esti multumit, decit unul cu niste specificatii tehnice extraordinare dar pe care nu l-ai probat .
CDA-7990R F#1 Status CD Tuner + PXA-H900 F#1 Status Multimedia Manager , BRAX Matrix 1.1 , BRAX Matrix 2.1 , 2*BRAX Matrix 6.1 PP , 4*BRAX X 2000.2 Graphic Edition platinum ,2* BRAX Matrix 10.1

ceachi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -