Quote:
Originally Posted by Bogdan YBR
poti merfe pe orice varianta in functie de buget alegand intre mtx re-q 3ch care iti imbunatateste frecventele joase sau poti merge si pe varianta scumpa JL cleansweep sau RF 3sixty 1`sau 2
variantele propuse de mine costa de la 300 lei la 2500 lei
|
Procesoarele enumerate de tine reconstruiesc sau proceseaza semnalul primit dar in nici un caz nu imbunatatesc un semnal de proasta calitate. Poti sa capeti mai multe joase, mai multe inalte, un semnal mai liniar....poate. Dar calitatea efectiva ESTE sau NU ESTE.
Sustin ideea unei alte surse montate ascuns. Solutii se gasesc.
Fester: Cred ca doreai sa spui ca boxele masinii de fabrica sunt de 10 cm. Iti recomand sa faci si aici o schimbare. Castigul e major.
Eu nu m-as grabi sa apreciez calitatea semnalului acelei surse inainte sa ascult niste difuzoare bune amplificate intr-un sistem montat corespunzator. Nu mi-as face nici mari sperante dar totusi, s-ar putea sa sune... decent.
Iti recomand sa gasesti pe cineva dispus sa-ti realizeze un montaj care permite utilizarea unor difuzoare de diametru mai mare, componente (preferabil) amplificate (ideal). Semnalul poate fi extras din sursa prin mai multe metode. Ulterior ramane sa decizi daca ai nevoie de o schimbare, adica de alta sursa.