Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 03-06-08, 10:58   #1
verso

Stock

Default Incinta subwoofer JBL 1502D

Ce parerea aveti de sub-ul acesta? ( JBL 1502D).
As` vrea sa fac o incinta pentru el cu specificatiile de la producator, le-am gasit pe net... Nu am mai facut pana acum, dar sper sa ma distrez lucrand la el... momentan caut un pret bun la MDF... si o sa inceapa constructia...

Acum intrebarea mea, in incinta se pune material fono-absorbant? ca stiu ca in acelea de apartament se pune, dar pe unde m-am uitat parca nimeni nu zice nimic despre asa ceva pentru cele de masina? E de ajuns MDF-ul?

Si acea mocheta care se pune pe ele? ce fel este? si cam de unde luati? ce am vazut eu pe net, (inca n-am iesit si in oras sa caut, n-am avut timp) e de 4 mm, mult prea groasa... si cum se lipeste?

Accept orice idei, propuneri, ajutor, indrumari...

Va rog frumos lamuriti-ma!
Multumesc!
verso is offline   Reply With Quote
Old 03-06-08, 21:45   #2
rio88

Stage 2

rio88's Avatar

Default Re: Incinta subwoofer JBL 1502D

Eu in incinte pun burete pe pereti, altii folosesc vatelina, iar mocheta vezi ca se gaseste mocheta acustica care e subtire si se modeleaza super usor. Pt lipit faci o vizita la hipermarket si cauti adeziv pt mochete (eu am fol adeziv bison - miroase a cafea si zici ca e finetti ), poti sa incerci cu prenadez dar nu garantez... bafta !
rio88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -