ma intereseaza un HU bun ...pretul intre 3-5 mil -5 mil 500 .... boxele sunt cele originale de pe masina (10 la numar ) ..masina mercedes E class '00 ... ma intereseaza un HU care sa se si vada bine in masina si sa se si auda bine... apreciez orice sugestie ...Va multumesc anticipat
Eu zic ca arata cam prea extraterestru pentru un e-klasse din 00 care are un aspect mai imbatranit...DB179RMP clarion asta ar da mult mai bine daca ai classic sau elegance cu mahon. L-am avut eu si se aude super ok. Tot asa pe boxele stock ale masini l-am avut pus.
mahonul e negru la interior deci caut ceva care sa faca o pata de culoare cu un display sau iluminat mai deschis .... nu prea sunt fan clarion , in sensul aspectului... masina e modificata mai pe gustul meu si modelul e avantgarde... ms mult de sfat ...inca mai caut
pai am ipod dar am inteles ca e bataie de cap cu locul unde sa-l pui deci varianta asta a cam cazut....inca caut
daca stie cineva un site eventual cu MULTE cd playere sa am si eu de unde alege ca sa zic asa...Multumesc pt rasp.