Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 10-05-08, 21:29   #1
Deathman

Stage 3

Default Mac Audio, Alpine, Magnat sau Ground Zero

Salut, am o problema in alegerea amplificatorului pentru un Ground Zero Radioactive GZRW 12S-AL de 500W RMSsi impedanta de 4 ohmi. Am sa enumar alegerile care le-am facut pana acum si astept eventuale alte variante:

1. Alpine MRP-M650, Clasa D, 1*400W (4 ohmi)
2. Mac Audio Fearless 1000, 1*600W (4 ohmi)
3. Ground Zero GZRA 2200XII, 1*320W (4 ohmi punte)
4. Mac Audio Z 2200, 1*600W (4ohmi punte)
5. Magnat The Rock 1000, 1*540W (4 ohmi punte).

Primele 3 au si filtru subsonic, care nu stiu cat de mult ajuta.

Am vorbit recent cu o persoana care se ocupa de vanzarea echipamentelor audio pt masina si respectiva persoana avea o parere cam proasta vis-a-vis de Mac Audio si de Magnat.

Mentionez ca n-as vrea sa urc mai sus ca pret decat cele de mai sus, Alpine-ul si GZ-ul fiind cam limita maxima a sumei care as dori s-o aloc.

P.S. Daca ar putea sa-mi explice cineva cum sta treaba si cu Phase Shift-ul la unele amplifuri.
Old 10-05-08, 22:08   #2
rio88

Stage 2

rio88's Avatar

Default Re: Mac Audio, Alpine, Magnat sau Ground Zero

Mac Audio Fearless 1000 ar fi cel care ar solicita sub-ul tau la capacitatile sale maxime. Amplificatorul trebuie sa fie putin mai zdravan decat sub-ul. Am ascultat Mac si suna acceptabil , poate cu fiabilitatea stau mai prost , totusi la pretul asta...
GZ se aude f bine dar ti-ar trebuii ceva mai puternic.

O alternativa ar fi Hifonics TXi 6006 dar e putin mai scump ,mai strangi bani, insa cred ca ar fi cea mai buna alegere.
rio88 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -