Cu multumirile de rigoare....
Carear fi diferenta intre sistem si coaxiale?
Am inteles ca sq inseamna fidelitate.Din aia vreau eu.
Cu ce realizez asta?Cu 2 seturi sistem unul pe fata si unul pe spate?Sau cu 4 coaxiale?
Mentionez ca masina are 2 dif.in usile fata,cu 2 tweetere tot pe usi dar mai sus,si 2 dif pe placa de sub luneta care au si ele 2 tweet. pe sub plasa aceea de protectie,originala,pe care scrie ghiciti ce?nokia
A....masina este sedan.Am inteles ca un bas in porbagaj va "deruta"boxele din placa.
As putea monta in locul celor originale din spate ceva destul de puternic sa dezvolte si putin bas,dar nu mult,atat cat sa sune bine,fidelitatea ma intereseaza.Si de un diametru de max 20 cm,ca parca atat are gaura aia daca scot tot sistemul ala cu dif,tweet.si plasa cu care a fost echipata masina.
Deci,in spate ce sa fie?coax,sau sistem?
Dar in fata?in usi?Daca e sa fie sistem,sa ascund tweeterele in panoul de usa unde au fost cele originale?sau sa le pun pe stalpii de parbriz?sau pe bord?ca sa sune frumos.
Pentru a fi fidelitate a sunetului la ce ar trebui sa ma uit?frecventa de raspuns?
Statia cum o aleg?
Sa zicem ca in usi am 2 de 60w rms si xx Max(nu stiu de ce se dau 2 valori) si in spate de 100 RMS.
Statia trebuie sa scoata 4*cat?
Sau e bine si 2*xx
Cum obtii cea mai buna fidelitate pentru 4 dif?
Din mp3 ies cate rca pt statie?sau cu cate ar trebui sa fie?.
Rog un raspuns macar la intrebarea:"care e diferenta intre sistem si coaxial si care ar trebui folosit pentru fidelitate fff mare"
Sper ca voi primi un rspuns profesionist,si bine argumentat.
Multumesc pentru ajutor si timpul acordat,
Bogdan Pascu