Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 15-05-11, 17:23   #1
OviO

Stage 3

Question salut!o intrebare am:D

se da un bmw e46 2002 2.0d 136 cp..un cd-player alpine cu 3 RCA-uri...2 sisteme fata coustic de 60w rms...si sub luneta 2 MTX-uri de 75 bucata pe 3 cai...in portbagaj se afla si un ground zero de 500w rms conectat la un mangat rx-mono tot de 500w rms...acum daca pun inca un amplificator pt. difuzoarele coustic de 2x75 rms si am un condensator de 1.6f...o sa fie probleme?oricum la subwoofer am buton si opresc amplificatorul inainte de a oprii masina...deci va ramane doar amplificatorul de 2x75 si cd playerul...rezista bateria avand in vedere ca are doar o luna?...si daca as trece la un subwoofer si amplificator de 400 ar fi mai bine??...VA MULTUMESC anticipat!
OviO is offline   Reply With Quote
Old 15-05-11, 22:42   #2
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]
Default Re: salut!o intrebare am:D

rezista bateria atata timp cat nu asculti muzica cu motorul oprit. SFAT: daca vrei sa faci niste banuti vinde condensatorul.
ralphmandl is offline   Reply With Quote
Old 16-05-11, 16:01   #3
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

cu banii pe care ii dai pe amplificatoru pt difurile fata mai bine antifonezi usile o sa gastigi mai bine daca le-ai amplifica fara sa antifonezi usile in prealabil.
sistemul tau e decent de trecerea la 400 depinde numai de tine daca tu crezi k ai prea mult bass sau ai prea putin cu acei 500.
Old 17-05-11, 17:24   #4
OviO

Stage 3

nu vreau sa amplific difuzoarele fata pt. ca am un alpine ktp 445 pe ele si usile sunt antifonate si putin modificate...eu vreau sa amplific boxele spate treaba care am si facuto)si fara condensator mi se cam sting luminile in bord cand dau tare si electricianul ma sfatuit sa-l pun...acum urmeaza sa vad cat tine bateria asa si daca nu sunt multumit o sa montz o a 2-a baterie cand sistemul va fi upgradat...Va Multumesc!
Old 17-05-11, 19:05   #5
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

i-ati un deepcycle si o sa te scape de problema si pastreaza si condensatoru
banuiesc ca si bateria are o varsta ca altfel ar rezista cat de cat la bass puternic.
adrian_drift_king is offline   Reply With Quote
Old 17-05-11, 20:30   #6
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

de cat timp ai bateria pe masina, eu am de jumate de an una rombat de 55ah si nu prea clipesc becurile in ritmul basului. mentionez ca nu am condensator, amplif pe bas este de 800W
CNCA 2012 @ Galleria Mall ARAD (Maxi 5000): 141.19db

https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...2-visiniu.html
ralphmandl is offline   Reply With Quote
Old 19-05-11, 20:44   #7
OviO

Stage 3

bateria are o luna...dar la mine pe masina nu este doar muzica...sunt si multe lumini care merg in acelasi timp...acum o sa vad cum se comporta iar daca nu o sa pun o baterie deep cycle sa vad cum se comporta si cu acea baterie
Old 09-12-11, 19:29   #8
zimbalexy

Stock

Quote:
Originally Posted by OviO View Post
nu vreau sa amplific difuzoarele fata pt. ca am un alpine ktp 445 pe ele si usile sunt antifonate si putin modificate...eu vreau sa amplific boxele spate treaba care am si facuto)si fara condensator mi se cam sting luminile in bord cand dau tare si electricianul ma sfatuit sa-l pun...acum urmeaza sa vad cat tine bateria asa si daca nu sunt multumit o sa montz o a 2-a baterie cand sistemul va fi upgradat...Va Multumesc!
Te salut. Imi cer scuze ca ma bag in discutie insa nu am gasit pe net informatii utile despre Alpine KTP-445. Vad ca ai pe masina asa ca te rog sa-mi spui daca merita sa pun si eu pe un Alpine 104 BTI un astfel de amplificator. E evidenta diferenta dintre cu si fara acesta? Ai observat un volum si bass mai puternice? Este mult inferior unui amplificator clasic 4 x 45? E prea mic prea mare pentru difuzoare DLS fata componente 50w si spate coaxiale 60w toate pe crossowere? Multumes si imi cer scue asaltul de intrebari.

Numai bine.
zimbalexy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -