Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 29-06-07, 18:19   #1
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Usa Portbagaj

Sal...
am un Fiat Punto in 5 uni, am boxe pe spate si pe fata (cele de pe spate sunt pe placa de mdf si am si subwoofer in portbagaj. Problema e ca in momentul in care dau mai tare in suwoofer, imi baraie portbagajul si mai exact usa de la portbagaj. Ce pot face? adica la punto pe partea interioara, inferioara a usii de la portbagaj e un mulaj de plastic si cred ca din cauza lui apare sunetul. Merge ideea sa il umplu cu burete in interior ca sa nu mai vibreze?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF4675 ANUNT.JPG
Views:	130
Size:	595.5 KB
ID:	295418  
Sir. Kid is offline   Reply With Quote
Old 29-06-07, 18:19   #2
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: Usa Portbagaj

Mentionez ca momentan nu dispun de multi bani.
Old 29-06-07, 18:27   #3
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Inca o intrebare: Astept pareri pro si contra pentru subwooferele GroundZero, mai ales seria radioactive
Old 29-06-07, 18:59   #4
alexalfa

Stage 5

alexalfa's Avatar

Salut ! Placa de MDF ar trebuii sa o dai cu un cordon de mastic siliconic (10 lei tubul) pentru adera cat mai bine pe panoul usii si a elimina vibratiile. Atat timp cat nu afecteaza mecanismele stergatorului de luneta si nici sistemul de inchidere-incuiere al usii spate, poti sa o umplii cu orice fel de burete si chiar sa o impaiezi daca doresti. Intrebare : usa este suficient de ermetica incat sa nu intre apa in ea si sa rugineasca ?(buretele se stie ca este mama umezelii) iar a-5-a usa in mod curent se corodeaza in partea inferioara.
alexalfa is offline   Reply With Quote
Old 29-06-07, 19:10   #5
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

opinia mea : renunta la boxele de pe spate si la placa aceea de mdf. tot ce fac ii sa incurce.
in legatura cu subwooferu : conteaza ce spune lumea daca tu esti multumit de sunet ?
incearca sa aflii exact ce suna. ii posibil sa fie ceva plastic care vibreaza pe acolo. ai putea incerca cu ceva burete cu celule inchise (gen folia care se pune sub parchetul melaminat daca bine retin)
Old 06-07-07, 00:21   #6
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

"opinia mea : renunta la boxele de pe spate si la placa aceea de mdf. tot ce fac ii sa incurce. "
Ideea e ca in masina mea merg mai mult de 2 persoane, adica vreau sa am un sunet bun si pe spate.
Old 06-07-07, 22:58   #7
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

solutia cu boxe pe placa din spate si subwoofer in portbagaj nu ii cea mai vesela din simplu fapt ca subwooferul se va misca mai mult decat acele difuzoare, rezultatul fiind un sunet mai prost.
daca vrei neaparat sunet in spate, pune o pereche de coaxiale decente in usile din spate.
Lil' D is offline   Reply With Quote
Old 07-07-07, 00:27   #8
Sir. Kid

Stage 5

Sir. Kid's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[PORSCHE]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

Asa e numai ca masinile punto nu au posibilitatea dupa cate stiu eu sa suporte asa ceva in usile din spate. Nu se poate o izolare a boxelor spate fata de restu portbagajului?
Old 08-07-07, 00:42   #9
Lil' D

Stage 5

Lil' D's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

se poate si presupune sa faci cate o cutiuta mica pentru fiecare. oricum nu o sa te intereseze extensia in frecventa in cazul lor, asa ca fa-o cat de mica se poate.
Lil' D is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -