Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 23-07-07, 13:29   #1
Culyuk_mg

Stock

Culyuk_mg's Avatar

Default Salutare "comunitate" 4tuning......

salutare baieti...sunt nou pe aiki si ma bukur sa fiu printre voi......vad k sunt multi baieti q cap pe aiki.... as avea o rugaminte mare la voi,,,,,cat de curand o sa imi iau un sistem audio pt masinutza....si vreau sa ma rupa...fizic&psihic...poate ma ajutati voi...ma gandeam la:
playerioneer...nu m-am hotarat care
amp:JBL GTO 1201.1
sub KIckER S15L5

va rog spuneti-mi dak sunt pe drumul cel bun
sunt NEBUN DUPA BASSSss...
VA ROG SA IMI DATI O MANA DE AJUTOR
Culyuk_mg is offline   Reply With Quote
Old 23-07-07, 15:10   #2
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]
Default Re: Salutare "comunitate" 4tuning......

nu ca zic eu..... dar... din amp+sub nu faci un sistem de sunet..... ce boxe vrei sa pui in mashina?.... conteaza shi alea.... shi.... conteaza shi ce mashina ai (mai bine zis, cat de mare e..... ca pot aparea probleme gen bass prea mult shi medii-inalte din partzi... shi o sa ai doar o chestie care vibreaza pana la dezmembrare.... ) deci... zi mai multe.... shi mai vedem....
powered by Alpine, Infinity and Kicker
LIVING LOUD....VERY LOUD
Khalis is offline   Reply With Quote
Old 25-07-07, 01:12   #3
Culyuk_mg

Stock

Culyuk_mg's Avatar

am int ideea ......asa.....masina este un golf 4 Variant din 2001...mediile+inaltele le consider asigurate de boxele din stoc ale masini(marca phillips)...nu ma rup dupa SQ....tind mai mult spre SPL...eventual dak nu o sa fiu multumit cu timpu o sa mai adaug niste boxe de genu marine si o sa rezolv problema(parerea mea)....pe mine ma intereseaza in momentu de fata Bass ul....am un tovaras care a avut un espero(cu o statie si un sub)...acum shi-a luat un ford fiesta nou....si mi-a spus k parerea lui e ca se adude mai tare in fiesta pentru ca e sub in aceasi "incapere" cu pasagerii....dar eu am o alta teorie....ca in espero se auzea mai tare da nu stia el cum sa faca sa se auda...teoria mea:sub bagat in portbagaj,si 1/3 din bancheta deschisa(multe masini au bancheta rabatabila asa)
Te rog sa imi recomanzi ce crezi u ca ar putea fi in avantajul meu sa scot mai mult bas...un Monovolum sau un sedan(eventual,coupe)
ms mult pt interesul acordat
Old 25-07-07, 10:56   #4
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

opinia mea e ca o sa se auda mai tare bass-u' intr-un monovolum sau un hatchback.... exact cum zicea amicu' tau.... sub-u' e aproape in mashina, nu in portbagaj.... o berlina e foarte buna daca nu-tzi permitzi sub shi pui nishte boxe mai mari pe spate pentru ca o sa foloseshti tot portbagajul ca incinta shi or sa se auda mai tare (eu am nishte Infnity ovale pe spate la un Megane berlina).... dar.... la o Laguna 2 hatchback, spre exemplu, ash pune un sub fara sa ma gandesc de doua ori....
oricum.... bass-ul e facut sa se simta, nu sa se auda.... asha ca diferentza e mica.... o sa-shi faca treaba foarte bine in orice mashina....
cat despre boxe stock.... nu prea-s de acord cu tine.... parearea mea e sa schimbi shi boxele.... nu de alta... dar o sa le schimbi oricum... HU de care zici u creka da 4x45W sau pe-acolo..... iar boxele stock sunt in general de 10W-15W, as far as I know, iar asta inseamna ca o sa le aduni de prin mashina.... ....
spor la lucru..... keep us posted.....
Old 25-07-07, 14:31   #5
Culyuk_mg

Stock

Culyuk_mg's Avatar

iti multumesc mult pt sfat si o sa tin cont de el...poate dupa ce instalez toata treaba ne auzim la o plimbare ceva...
Old 25-07-07, 16:03   #6
Khalis
Competitor CNCA

Stage 5

Khalis's Avatar

Member of:
[RENAULT]
[Competitor CNCA]

thanx for the invite..... pune sunetu' shi hai la o tura de magheru prin octombrie.... facem niscai zgomot....
- Copyright 2026 4Tuning -