Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 04-06-07, 13:52   #1
padre_diterico

Stock

padre_diterico's Avatar

Default fara AMP

daca unit centrala are 4x50(high-power sau mosfet care e mai ok?)control volum subwoofer,ce boxe spate spate ,fata ar fi ok?(fara amplif )
am vazut majestic rms 70 w titan cu tweeter ar merge pe spate de ex?

multumesc mult!
padre_diterico is offline   Reply With Quote
Old 08-06-07, 16:37   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: fara AMP

Orienteaza-te spre ceva mai bun. Oricum, existenta unui amplificator dedicat in sistem schimba multe, de la putere la calitate. Nu te astepta la prea mult de la acel player.

High-power e o chestie de marketing care ar trebui sa-ti spuna tie ca (vezi doamne) aparatul ala are putere mare. Oricum nu are.

Mosfet e un tip de tranzistor final. Nu mai stiu playere auto care sa nu foloseasca asa ceva. Deci nici asta nu e ceva iesit din comun.

Sunt alte lucruri dupa care trebuie sa te ghidezi cand cumperi un player. Astea doua lasa-le la urma.

Last edited by ReLLaXX; 08-06-07 at 16:39.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 09-06-07, 00:30   #3
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

poate gasesti gama hertz dieci sau focal acces sau game entry-level de la alti producatori cunoscuti {nu stiu cati au auzit de majestic in romania, eu am vazut un HUD de la ei, furat de tigani si adus la produs la noi, era groaznic de urat si prost} de genul Ground Zero, JL, MTX, JBL, Infinity cu conditia ca puterea RMS pe difuzor sa nu depaseasca 50-60W...

dar cele mai cunoscute si apreciate {parerea mea} raman hertz dieci sistem: DSK, coaxiale DCX, de diverse dimensiuni, de la 10 la 16,5 cm.

bezz is offline   Reply With Quote
Old 13-06-07, 11:46   #4
padre_diterico

Stock

padre_diterico's Avatar

asa e nu se pot privi sunt naspa rau .e o firma italiana audiola care le produce da am zis ca boxele merg sunt oricum din titan iar firme ca lumea la acelasi produs au preturi stratosferice
Old 13-06-07, 11:47   #5
padre_diterico

Stock

padre_diterico's Avatar

pt hud imi plac pioneer sau clarion
Old 13-06-07, 23:50   #6
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

eu zic sa-ti pui banul deoparte si cand te intorci sunt ateliere car-audio profi, de unde iei marfa cu garantie, nu cu mult mai scumpa decat in italia {unele poate chiar mai ieftine} ti le si monteaza ca la carte si zic eu vei fi multumit. asa te apuci sa cari magneti prin bagaje...daca vii cu avionul?

da, eu ti-as recomanda pioneer deh p40 sau clarion dxz 578, parerea mea modelul clarion este detasat mai bun. vorbim de gama middle.
bezz is offline   Reply With Quote
Old 14-06-07, 10:40   #7
padre_diterico

Stock

padre_diterico's Avatar

dintre cele 2 modele clarion are usb,o chestie ce ma intereseaza,vad ca pioneer nu se da in vant dupa chestia asta ma refer la tendinta actuala
aici clarionu ala e pe la 240 e imi place l-am ochit deja oricum merci de sugestii ,excelente(sunt cu masina aici dar sistemu il pregatesc pt viitoarea)
- Copyright 2025 4Tuning -