Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 22-04-14, 16:52   #1
Cris*

Stock

Wink sistem audio opel astra h gtc 2009

Buna, as vrea sa schimb sistemul audio de la casetofon la boxe, tweetere, sa pun amplificator si tub. Investitia sa nu depaseasca 3500 ron. Daca se poate sa imi recomandati ce e mai bun in banii astia. Casetofonul il vreau cu touch si cam atat.

va multumesc!
Cris* is offline   Reply With Quote
Old 22-04-14, 17:56   #2
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: sistem audio opel astra h gtc 2009

Quote:
Originally Posted by Cris* View Post
Buna, as vrea sa schimb sistemul audio de la casetofon la boxe, tweetere, sa pun amplificator si tub. Investitia sa nu depaseasca 3500 ron. Daca se poate sa imi recomandati ce e mai bun in banii astia. Casetofonul il vreau cu touch si cam atat.

va multumesc!
Salut, este prea putin bugetul tau ca sa intre si un DVD! Un dvd bun la pret este Kenwood DDX 3023, pret 1380 ron, componente gasesti intre 350-450 ron, un sub si un amplificator cat de cat ok te vor costa din nou 1300 ron, mai te costa instalare daca nu te descurci singur. Astea sant preturi cat de cat depinde mult daca iti place sau nu ce gasesti in variantele astea!!! Iti reccomand daca poti sa meri sa asculti cateceva daca poti inainte de achizitie….
Old 22-04-14, 18:47   #3
Cris*

Stock

Quote:
Originally Posted by Dragster View Post
Salut, este prea putin bugetul tau ca sa intre si un DVD! Un dvd bun la pret este Kenwood DDX 3023, pret 1380 ron, componente gasesti intre 350-450 ron, un sub si un amplificator cat de cat ok te vor costa din nou 1300 ron, mai te costa instalare daca nu te descurci singur. Astea sant preturi cat de cat depinde mult daca iti place sau nu ce gasesti in variantele astea!!! Iti reccomand daca poti sa meri sa asculti cateceva daca poti inainte de achizitie….

acum ma uitam si eu,m-am hotarat la un pioneer fh-x700bt si de acolo mai vad

cu instalatul nu ma descurc ca sunt fata dar am prieteni.
Old 22-04-14, 20:38   #4
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by Cris* View Post
acum ma uitam si eu,m-am hotarat la un pioneer fh-x700bt si de acolo mai vad

cu instalatul nu ma descurc ca sunt fata dar am prieteni.
Nu recomand acel player, as merge pe Alpine sau Kenwood, iar in legatura cu instalarea recomand un instalator autorizat pe care poti sa il tragi la raspundere daca ceva nu merge cum trebuie!! Am vazut multe instalari facute cu prieteni si au fost mici probleme!!!
Dragster is offline   Reply With Quote
Old 22-04-14, 21:08   #5
Cris*

Stock

Quote:
Originally Posted by Dragster View Post
Nu recomand acel player, as merge pe Alpine sau Kenwood, iar in legatura cu instalarea recomand un instalator autorizat pe care poti sa il tragi la raspundere daca ceva nu merge cum trebuie!! Am vazut multe instalari facute cu prieteni si au fost mici probleme!!!

pai ce are pioneer? ca stiu ca sunt bune

am prieteni care se pricep, nu dau 1500 ron pe manopera

Cd Auto Alpine CDE-W235BT asta cum e? e ok?

Last edited by Cris*; 22-04-14 at 21:12.
- Copyright 2026 4Tuning -