Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 14-01-07, 22:13   #1
PointMaster
4Wheels Member

Stage 5

PointMaster's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Opel]
[4Wheels]
Default Am nevoie de indrumari pt un sistem audio

Salut, nu ma pricep si de aceea va intreb pe voi............am nevoie de un subwoofer mai mic dar care sa faca galagie + o statie numai buna pt el si 2 boxe fata care sa se auda tare la inalte. Bugetul 700 - 800 RON
Mersi..

Opel Corsa C 1.0 12V 60 cp | 4Wheels |
PointMaster is offline   Reply With Quote
Old 14-01-07, 22:51   #2
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default Re: Am nevoie de indrumari pt un sistem audio

Putina rabdare, aprox 2 saptamani. O sa gasesti aici un test complet cu majoritatea solutiilor de buget (amplif + subwoofer) in bugetul specificat de tine si o sa afli exact ce, cum si cat poate fiecare.

Cat despre boxele fata.... Ce masina ai?

"sa se auda tare la inalte" si "subwoofer care sa faca galagie". Mediile (adica muzica) nu te intereseaza?
Old 15-01-07, 00:02   #3
PointMaster
4Wheels Member

Stage 5

PointMaster's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Opel]
[4Wheels]

2 saptamani e ok, pentru ca pana atunci fac rost si de bani /// am un Logan /// ma intereseaza sa se auda muzica (mediile, cum vrei tu ) dar sa am si putin bas in portbagaj, nu foarte mult, dar destul cat sa se auda si afara........sper ca m-am facut inteles

pana una alta pot asculta sugestiile voastre, va multumesc pt ajutor

Last edited by ReLLaXX; 16-01-07 at 11:20.
PointMaster is offline   Reply With Quote
Old 16-01-07, 15:13   #4
tico_rs
Speed Daemons Member

Stage 5

tico_rs's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Speed Daemons]
[DAEWOO]

Nu stiu daca sunt in asentimentul tuturor, dar eu personal, pe un sedan, nu as pune woofer (mai ales unul slab, care s-ar incadra in bugetul tau...) ci mai degraba as merge pe 2 t595 limited si un amp de ce nu gto 75.2... Dar si asta ar sari din buget...
Old 16-01-07, 21:09   #5
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

pe ce hu? ai deja unul sau pe cel de fabrica? mi-e gru sa cred ca o sa gasesti ceva pe placul tau la banii astia....adica , ca sa dai bine la terasa ai nevoie de mai mult de 800ron....parerea mea
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 17-01-07, 15:05   #6
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Poate o sa aveti surprize dupa test...
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 17-01-07, 17:03   #7
Bigu

Stage 5

Bigu's Avatar

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[Competitor CNCA]

EDITAT: Posteaza iar prezentand produsele individual, cu poza si detalii daca vrei, fara sa folosesti link-uri externe care pot sa functioneze sau nu. Informatia directa e mult mai utila si preferata in fata altor variante.

am incercat sa ma gandesc la ce a-i vrea tu...ti-am dat un exemplu de ce ai putea sa-ti achizitionezi, depaseste umpic bugetul exprimat de tine.

la partea cu amplificarea m-am gandit la unul cu 4 canale, 2pt difurile fata si o punte pt woofer, numa ca 130wrms nu prea o sa ajunga la acel pioneer...dar merita incercat, a-i putea sa incerci un ampif sh ca sunt mai ieftine si s-ar putea ceva mai bun.

bineinteles ca in loc de acel pioneer a-i putea incerca un tub jbl cu 3jumate din flanco, dar nu prea vad avantaj ca ala ocupa mai mult loc decat ar ocupa o incinta pt acel pioneer, diferenta ar fi ca jbl e "plug and play"

Last edited by ReLLaXX; 18-01-07 at 15:27.
Bigu is offline   Reply With Quote
Old 26-01-07, 08:31   #8
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

nu sunt deloc putini . sunt suficienti pt un entry level si gasesti cam 11-12 produse de genul asta : Amplif + Subwoofer+incinta pana in 8 milioane.

sfat mai asteapta 2 saptamani ca o sa fie publicat testul.
alex MG ZR 160 is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 01:58   #9
Cumnatu

Stage 5

Cumnatu's Avatar

Dati-mi avertisment dar cred ca intr-un fel sau altul ar trebuii banata ideea de .. tocmai si-a vandut tata janchina, mi-am luat logan si acum , teribilist fiiind vrea sa asculte vecinii ca am muzica jmechera pe masina, indiferent de calitate.

Din cate stiam discutiile astea tineau mai ales cont de a se obtine calitate cat mai buna...

Imi accept avertisementul... nu suport fenomenul logan ( cel de tipul descris mai sus ) poate si pentru ca 99 % din loganisti cu impresia ca daca masina e noua ei sunt shumacher ( sper ca am scris bine )
Old 28-01-07, 15:15   #10
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

sunt liberi sa ceara fiecare cate o parere.dar asta vrea 70% din po****tie : ceva ieftin sa sune tare.
Old 28-01-07, 20:41   #11
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Nu cred ca ai scris corect gramatical ! Loganisti: (... e un neologism)
Nu sunt in domeniu dar cred ca ca un instalator ar trebui sa intrebe clientul: ok cit de tare vrei sa sune frate?: vrei sa surzesti ? vrei sa se auda tare si clar ? vrei sa se auda ca in discoteca? vrei sa se auda ca la concert? vrei sa se auda ca in masina asta? ...............
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 22:28   #12
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Leul... Omul nu a intrebat daca TU crezi ca sunt destui bani sau nu, din cate vad eu.

Insista cu post-urile aiutea si o sa primesti o perioada de liniste, la oferta in perioada asta.

Daca doriti sa deschidem o discutie separata despre "Logan" astept propunerea voastra. Altfel in 24 de ore post-urile off-topic dispar.

Numai bine!
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 28-01-07, 23:37   #13
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Oameni buni vreau sa progresez , eu vreau sa acumulez cunostinte noi , pe forumurile de afara imi e greu sa citesc in engleza ...
Vreau sa vad aici proecte interesante , vreau sa vad discutindu-se despre masinile participantilor de la finalele emma , ce echipamente au, cum sunt preparate masinile ...
Vreau mai mult de la forum , vreau informatie noua .
Eu daca as avea cunostinte de genul acesta le-as posta...
Vreau sa vad ceva de genul : ba pe cutare masina am pus cutare difuzoare si am constatat ca ...
Ar trebui sa se treaca de : Ce HU e mai bun , ce difuzoare sunt mai bune, ce sub , ce statie...
Ar fi interesant ceva de genul : pe usile de la "Astra H" (am dat un exemplu de masina) insonorizate cu... am pus 7 modele de difuzoare ... cutare se auzea asa ... , nu avea nustiu ce ...
Nu vreu sa mai aud cutare difuzoare sunt proaste.Vreau sa aud cutare difuoare , pe cutare masina , in conditiile cutare se aud asa ...
Sunt prea pretentios?
Nu cred ca daca impartasiti informatiile astea cu noi nu o sa mai vina oameni la voi sa sa isi faca masina ,cred ca vor fi putini cei care se vor apuca sa isi faca singuri masina ... fara suparare
ceachi is offline   Reply With Quote
Old 29-01-07, 01:05   #14
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

1. "" masinile participantilor de la finalele emma , ce echipamente au, cum sunt preparate masinile ..."" fiecare dintre propietari ar trebui sa scrie sau sa vorbeasca .uni au facut-o alti nu . https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/14303-vw-golf5-gti.html una din masini de la finala emma.

2. daca tu ai trecut de faza cu ce Hu si ce difuzoare si ce statie e mai buna si te intereseaza anumite solutii individuale (per masina ) sunt multe discutii si exemple pe forum doar sa le cauti https://forum.4tuning.ro/181-a.html https://forum.4tuning.ro/197-a.html

3. daca ele sunt proaste acum ce sa le faci. ar trebui sa citesti putin si singura revista care trateaza subiectul car audio mai profesional 4tuning mai ales nr 4 si o sa gasesti chesti interesante.
multe lucruri care te intereseaza pe tine sunt prezente pe forum doar trebuie sa le cauti.

Scuze de off-topic.
Old 02-02-07, 12:05   #15
marius_eugen

Stage 5

marius_eugen's Avatar

Member of:
[INSANE RACERS]
Cool Re: Am nevoie de indrumari pt un sistem audio

Eu am sa incerc sa fiu cat mai on-topic .
1. Boxe pe fata : sistem Hertz DSK 165 ( adica difuzoare fata + twetere + filtre ) - mai mult de 3,8 mil nu sunt !
2. Subwoofer activ de la JBL - cam 5,4 - 5,8 mil .
De altceva nu ai nevoie decat poate la instalare pe fata de inele sub unghi pt creare incinta si positionare difuri si putina pricepere la twetere , si ceva antifonare in usile fata , apoi de niste cabluri ( de alimentare + , unul mic pt masa + un cablu cu 2 RCA tata-tata pt sunet de la HU la sub si poate si un filtru HI-LOW daca nu ai iesire neamplificata ) pt subwoofer care are deja amplificator si vre-o 100-150 w rms care da tot ce poate din el si are o calitate destul de buna !
Sfatul meu : nu negrlija deloc partea de cabluri ! Conteaza extrem de mult si neaparat insonorizarea masinii , mai ales a usilor fata ! Astea fac o dif de max 50 -80 ron de pretul pe care l-ai da , dar fac o diferenta enorma intre se aude bine pentru banii dati si se aude acceptabil ! Bafta si daca ai nevoie de ceva ajutor ... cred ca suntem vecini !
marius_eugen is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -