Daca vrei bass, si ai bugetul care-l ai, te vei orienta probabil spre un sub bass reflex (sealed este sub-ul in cutie in compresie, are un kick frumos insa nu face galagia reflexului...eu il prefer, dar e mai scump).
Boxele din usi sunt ASK, made in Italy, le-am avut si eu pe xsara si mi-a placut cum sunau, mai ales ca au tweetere Harman, france. Daca totusi vrei ceva frumos va trebui sa schimbi boxele din usi. Daca zici ca vrei insonorizare inseamna ca le vei amplifica...Dar deja se impart banii intr-o gramada de directii: insonorizare/head unit/sistem fata/amplif fata etcetera
Asa ca ti-as recomanda asa:
HU ia un alpine, preferabil ala 4x60 W (ultimul, parca 9857)
In fata baga in usi un sistem Hertz Dieci 165, amplificate din HU, care nu-ti cer o insonorizare expresa (poate doua spray-uri de caliber...asa light...si rezolvat firele si plasticele de la fetele usilor)
In spate deocamdata nu pune nimic deocamdata iar ca subwoofer ia-ti un Hertz EBX 250R, amplificat de un srx 2s.
Gandeste-te la un dynamat trunk kit, pentru insonorizare.
Hai sa vedem preturile acum
alpine 900 ron
dieci ~300 ron
ebx ~ 850 ron
srx 2s ~1400 ron
cabluri plus manopera ~300 ron (aici poate ma insel

)
insonorizare ~ 600ron(dynamat trunk kit 480 ron la alarm service plus caliber)
condensator 1F ~200 ron
total 4550 AM DEPASIT cu mult bugetul, si doar subwooferul este amplificat.
unde mai poti renunta (sa iei ceva mai ieftin)subwoofer (iei dif-ul si o cutie facuta in atelier) plus amplificator (iei un srx1 sau alta firma, jbl/ground zero etc) si cam atat.
am impresia ca-l cunosti pe bogdan de la club c4? daca da vorbeste cu el mai pe indelete despre sistem.
sau repet, vorbeste cu Saxo.