Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 02-04-07, 02:57   #1
cabrron

Stage 3

cabrron's Avatar

Default ciao am nevoie de niste sfaturi pt un sist audio la un opel astra gtc

as prefera pioneer sa fie tot sistemul dar nu prea ma pricep
ce am vazut si mi a placut a fost avic-x1bt avic-hd1bt e tare dar mi se pare prea scump daca ati putea sa imi dati niste sfaturi mersi
Old 02-04-07, 14:57   #2
C8V5S

Stage 4

C8V5S's Avatar

Default Re: ciao am nevoie de niste sfaturi pt un sist audio la un opel astra gtc

Esti prea vag in detalii...Din ce ai vrea sa fie compus sistemul? DVD...mp3player...boxe(amplificate sau neamplificate)...sub
C8V5S is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 19:58   #3
cabrron

Stage 3

cabrron's Avatar

Default Re: ciao am nevoie de niste sfaturi pt un sist audio la un opel astra gtc

as vrea sa schib difurile fata si spate sa mai adaog 2 ovale in spate +sub totul amplificat am vazut si niste ecrane pt tetiere e la pioneer miar place si in parasolare nush daca au cei de la pioneer si camera marsarier nush daca camera si cele 4 ecrane le pot conecta la avic-x1bt ms
cabrron is offline   Reply With Quote
Old 02-04-07, 20:00   #4
cabrron

Stage 3

cabrron's Avatar

la ecranele din spate daca se poate un psp disponibili as avea cam 6 7 mi de euro dar nu dispun de toti banii odata pot cheltui cam 1000 pe luna deci in juma de an as putea avea sistemul
Old 02-04-07, 20:05   #5
cabrron

Stage 3

cabrron's Avatar

daca puteti sa mi spuneti am inteles ca daca scot casetofonul meu comenzile raman fara comenzile din volan si no o sa mai pot seta ceasul si audio si restul setarilor am cassu din fabrica si butoanele de la bc sunt pe el se poate ascunde undeva sa ramana in functiune comenzile din volan se pot face sa functioneze pe vreun tip de cass? mersi
Old 03-04-07, 15:27   #6
bezz

Stage 5

bezz's Avatar

in majoritatea cazurilor (garantat la clarion) interfetele pentru adaptarea comenzilor de la volan nu functioneaza (prea bine sau chiar deloc), la alpine/pioneer am vazut ca au interfete similare dar nu ma pot pronunta legat de ele...butoanele din HU chiar ca nu cred ca ai ce sa le faci din pacate...

bezz is offline   Reply With Quote
Old 04-04-07, 14:07   #7
ceachi

Stage 5

ceachi's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]

Confirm si eu : la Clarion DXZ 958 interfata pentru comenzile de pe volan la un Astra H nu merge!
ceachi is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -