Salut , trebuie sa ma apuc de sistemul audio la masina si as avea nevoie de cateva recomandari de la cunoscatori.
Cateva detalii : Masina , bmw e30 ... buget ... pe parcurs

Ce vreau de fapt ... Cu timpul , cca 3 luni doresc sa imi fac un sistem audio acceptabil. Deci componentele nu le voi cumpara deodata ... iar antifonarea masinii ... probabil anul viitor.As dorii 2 perechi de boxe , 1 pt spate 1 pt fata pe care le voi amplifica cu 1 statie , inca 1 statie pt subwoofer si ... subwoofer.
Ca sa va spun si in jur a ce suma m-am gandit eu ...
Boxe ... 10 mil toate , statii 10-12 mil , subwoofer ... 7-8 mil. Hu deocamdata voi folosii un kenwood care il am.
Ce doresc de la voi ... niste recomandari pe ce firma sa merg , daca sa amestec firmele intre ele sau nu ... chestii d-astea ... eu ma gandeam la tot sistemul jbl sau hertz ... as prefera sa nu fiu atat de comercial , adica ma intereseaza firma care sa se auda bine , nu sa aiba renume , nu ma intereseaza "sa se auda muzica de afara".
Daca nu am fost destul de detaliat imi cer scuze.
Prima pereche de boxe , cele ovale pt spate as dorii sa le achizitionez cat d curand.
Astept pareri , multumesc.
O sa mai cercetez pe aici ... vad ca sunt cam multi care au aceleasi dubii ca mine ... poate imi fac o idee ...