Dupa parerea mea de amator vreau sa zic ca cele doua playere nu pot fi comparate.
Pioneer 9800BT face cat doua 768 si ar trebui comparat cu 958.Parerea mea.
Am butonat un DXZ768RMP si mi s-a parut foarte saracacios in setarile egalizatorului. Are egalizare doar pe bass si inalte, iar pe medii lipseste.
Mult mai bogat in setari mi s-a parut Pioneer DEH-75BT, care are egalizator parametric pe 7 benzi, bluetooth si mai ales functia List, care mie mi se pare super utila la cd-urile cu mp3.
Bafta
eu personal singura chestie de care ash lua clarionu ar fi ca are 24 de bits ... in rest nimik ...
24BIT DAC e un mare plus, sa stii. Intr-un sistem orientat SQ, face o diferenta destul de mare. Am observat ca majoritatea aparatelor de clasa medie-inalta au deja 24bit digital to analog conv.
Member of: [Registered Users] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [Competitor CNCA]
Re: Say to me ...
Depinde de DAC-urile folosite, de transportul utilizat si de felul in care ele sunt implementate. Nu mai judecati aparatele dupa cifrele scrise pe ambalaje.
Sunt playere vechi (5-6 ani) care inca suna foarte bine, fara sa aiba DAC-uri pe 24 biti. Sunt playere noi care folosesc DAC-uri Burr-Brown pe 24 de biti si suna....dezamagitor. Proba decide, nu reclama!