Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 25-01-12, 18:55   #1
Enzo4speed

Stock

Thumbs up O sugestie / propunere pentru primul meu sistem audio

Salutare tuturor.Doresc sa achizitionez un sistem audio pentru masina,subwoofer+amplif.Insa nu ma prea pricep la "datele" acestora.Doar wati...Ca tot omu'..Ca e slab,ca nu...Dar la restul nu ma pricep si as vrea o parere...Sau mai bine zis un raspuns,la intrebarea aceasta: Ce sistem audio mi-as putea lua avand in vedere bugetul meu de 500-600 ron? In caz extrem cu un mic plus...gen 700 ron...Astept propuneri...Va multumesc.
Enzo4speed is offline   Reply With Quote
Old 25-01-12, 23:16   #2
roli

Stage 5

roli's Avatar

Member of:
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: O sugestie/propunere pentru primul meu sistem audio

mai bine mai aduna bani macar 1000ron si iti cumperi ceva calumea, oricum pana faci permisu mai trece ceva timp, si macar o sa te bucuri cu adevarat de sculele pe care ai dat bani.
Old 26-01-12, 08:59   #3
antidotu79

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: O sugestie / propunere pentru primul meu sistem audio

Daca doresti achizitionarea sculelor de noi, nu prea ai din ce alege (iar variantele ce se incadreaza in buget nu stiu cat de satisfacatoare se vor dovedi a fi)

Insa daca te orientezi catre bursa (poti pune laolalata un sistem sensibil mai puternic si dc nu mai calitativ)

Pe partea de subwoofer recomand cu caldura alpine (am vazut zilele trecute cate ceva la bursa) iar ca si amplificator... nu stiu ce sa zic. Ceva de 500 w ar fi ideal (dar nu stiu daca te vei incadra in buget)

Dar cum zicea si roli, cu cat strangi mai multi bani, cu atat mai putin vei avea de pierdut mai tarziu (sa zicem) daca te ve decide ca doresti ceva mai puternic.

Alegerea iti apartine.
antidotu79 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-12, 21:00   #4
Enzo4speed

Stock

Default Re: O sugestie / propunere pentru primul meu sistem audio

Mersi mult baieti ...O sa tin cont de sfatul vostru..
Enzo4speed is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -