Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 27-01-12, 16:33   #1
Deity

Stock

Default Sistem Audio - Intrebare compatibilitate.

Buna seara. Doresc sa achizitionez un sistem audio pentru un Chevrolet Lacetti Sedan. Bugetul este de 1300 ron, poate un pic peste. Treaba sta in felul urmator, eu nu ma prea pricep la electronica sau chestii similare, si vreau sa stiu daca se potrivesc unele cu altele, componentele sunt:

/Subwoofere_auto/MTX/Road_Thunder/Bass_Pack_RTP2000
/Difuzoare_auto/HERTZ/Energy/Energy_ECX_87.4 - si pe fata si pe spate
/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-3054UG

Nu stiu daca am voie sa dau site-ul, dar cred ca majoritatea stiti ce este inainte de slash.

Daca se potrivesc, dar considerati ca in bugetul asta as putea sa am o combinatie mai buna, va rog sa-m ziceti, desi dupa ce am citit pe forum si dupa cum am apreciat eu ar fi cam cele mai bune in acest buget.

Mersi frumos, astept un raspuns.
Deity is offline   Reply With Quote
Old 27-01-12, 21:08   #2
pigoo

Stage 5

pigoo's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
Default Re: Sistem Audio - Intrebare compatibilitate.

spune-ne ce dimensiune au difuzoarele care le ai pe masina acum, fata-spate.
se poate face un setup mai frumos de banii aia decat ce ai scris acolo
pigoo is offline   Reply With Quote
Old 28-01-12, 13:19   #3
Deity

Stock

Dimensiunile sunt : 16.5cm fata / 13cm spate, deci din start se exclud boxele care le-am mentionat in primul post, nu stiu cum am putut uita de asta. Bugetul este pana la urma de 1600 RON maxim. Mersi!
Deity is offline   Reply With Quote
Old 04-02-12, 09:35   #4
marty43

Stock

Noroc. Eu am o oferta de la un nene de un mtx rt12av + Amplificator Blaupunkt EMA 460 700W + toate cablurile necesare.400Ron. Il iau de pe masina lui direct. Eu am un Sony Xplod CDX-A 250 si vroiam sa stiu daca se potrivesc toate chestiile astea. Eu unu,nu ma pricep deloc. Si daca e de bine,la ce sa ma uit cand il cumpar ca sa nu-mi iau teapa ? trebuie sa-mi cumpar si condesator ?

Last edited by marty43; 04-02-12 at 09:39.
marty43 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -