Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Closed Thread

Thread Tools
Old 10-12-06, 12:27   #1
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]
Default sugestii sistem audio !!!!

am un 206 si astept sugestii pt sistemu audio adica mar interesa :2 dif fatza,2 dif spate ovale,unitatea plus statie si woofer astept sugestii referitoare la firma compatibilitate......
Old 10-12-06, 17:00   #2
bulu

Stage 5

Default Re: sugestii sistem audio !!!!

Pana sa inceapa oamenii cu posturi ar trebui sa spui cateva de genul :
buget (daca nu fix macar o marja ex 500-600eu),si ce vrei de la sistem ( sa se auda bine sau tare sau intre cele 2 - si daca sa fie bazat pe voce sau pe bass sistemul).
bulu is offline  
Old 10-12-06, 17:26   #3
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

deci vreau o unitate si eu cred ca va fi ALPINE plus doua difuzoare fatza de 13' si doua dif ovale pt spate.ma intereseaza voce daca vreau bas dau drumu la woofer nu vreau ceva de competitie
ducele is offline  
Old 10-12-06, 17:47   #4
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Pe fata la 206 intra difuzoare de 17 cm si nu de 13.
Attached Images
File Type: jpg pg206.jpg (25.6 KB, 68 views)

Last edited by saxo; 10-12-06 at 17:49.
saxo is offline  
Old 10-12-06, 22:13   #5
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

si ce modificari trebuiesc facute pt a incapea alea de 17' si daca incap ce difuzoare imi recomanzi??????exemple asta vreau ca daca e si vreau sa am super sistem imi pun pe fatza si de woofer asta nu e problema eu nu vreau sa modific dar vreau nishte difuzoare care sa se auda bine adica TARE
ducele is offline  
Old 10-12-06, 22:15   #6
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

nu mai editez mesaju anterior scriu altu ca am uitat ceva apropo de poza atasata la mine trebuie data toata fatza de usa jos nu doar bucata aia ca in poza respectiva
ducele is offline  
Old 10-12-06, 22:28   #7
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Pai ce modificare sa faci ? Nimic, locurile sunt pentru 17 cm.
Difuzoarele se aud "tare" daca dai "tare" in ele. Puterea nu vine din difuzor ci din amplificator.
Sugestia mea e sa prepari usile daca vrei sa se auda bine. Fara preparare rezultatele vor fi mediocre indiferent de calitatea difuzoarelor.
Lucrarea pe care vrei sa o faci nu e bine s-o faci singur. Mergi la un atelier car-audio, discuta cu cei de acolo, si functie de bugetul tau cere-le sa-ti faca o configuratie.
Daca vrei sugestii pe forum, spune macar care e bugetul de care dispui.
Old 10-12-06, 22:34   #8
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

pei as vra momentan o unitate si 4 difuzoare doua fatza si doua spate suma de care dispun ar fi de 400-500e si apropo difuzorul din usa de pe fatza este de 13 iar in usa de pe spate este de 16,5
ducele is offline  
Old 10-12-06, 22:50   #9
saxo

Stage 5

saxo's Avatar

Member of:
[Moderators]

Daca asa spui tu...
saxo is offline  
Old 11-12-06, 00:07   #10
bulu

Stage 5

@ducele ... scuza-ma ca te intreb dar tii neaparat ca pasagerii din spate sa auda super muzica sau vrei sa impresionezi cate 4 o data in masina ta .
La multe masini sunt bune ovalele pe politza din spate pt ca nu au woofer iar difurile ovale raspund mai bine in frecventa (avand in vedere dimensiunea lor).
Daca pui woofer sigur acele ovale nu vor face nici o diferenta in sis audio.
Mai bine decat sa dai 2-3 mi pe o pereche de boxe ovale iti iei un kit de usi dynamat.
Cele din spate trebuie sa aiba ceva mai multa putere decat cele din fata sa le auzi la acelas nivel.
Decat sa iei un amp pe 4 canale pt boxe mai bine faci usile bine , iei 2 boxe tzapanoase de 100 rms sau mai mari pe fatza si un amp de 2x150 rms reglat bine.
Nu face greseala de a lua boxe foarte puternice si sa le impingi cu HU si sa zici de ce nu se aud tare . Ai zis ca vrei tare , problema e ca nici un HU nu v-a scoate puteri mari.Nu prea depasesc 4x30rms (si aici vorbesc de cazuri extreme ca am vazut un panasonic 4x70 max pe la peste 20 mil sau deh p80 care are 4x60 max si mai e si ala vreo 14 mil)
bulu is offline  
Old 11-12-06, 00:42   #11
alex MG ZR 160

Stage 5

alex MG ZR 160's Avatar

pe fata ai de 16.5 cm difuzor. stiu sigur ca am desfacut masina.
alex MG ZR 160 is offline  
Old 12-12-06, 13:21   #12
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

da imi cer scuze ca m-am contrazis asa e pe fatza am 16,5 si pe spate am 13 la sistem m-am hotarat gata,ca nu vreau ceva de competitie mi-am luat:
unitate:SONY CDX-R450
difuzoare fatza:JBL GTO6507C sistem de difuzoare pe 2 cai
difuzoare spate:JBL CS3196 (legat la unitate)si JBL GTO927 care sunt legate pe amplificator JBL GTO 75.2

astept pareri despre sistem oricum multi nu au o parere buna despre SONY dar mie mi se pare o unitate buna pt o masina
ducele is offline  
Old 12-12-06, 19:14   #13
pesteimputit

Stage 5

pesteimputit's Avatar

mai bine decat toate jucariile alea de mana a 2-a ia frumos un HU calumea, un amp pe 2 canale si o pereche de componente fata, toate urmate de un kit Stinger Roadkill sau Dynamt pt usile fata. Rezultatul va fi mai mult dacat multumitor
pesteimputit is offline  
Old 12-12-06, 19:20   #14
ducele
2 Roti

Stage 5

ducele's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

eu sunt multumit si cu astea chiar foarte multumit mai imi iau si un woofer si gata sistemu de pe masina asta eu am mai repetat de 15mii de ori ca nu vreau de competitie iar ce spunetzi voi depaseste cu mult un sistem audio "obisnuit" adica sa fiu eu multumit iar cu asta sunt super multumit singurele de care nu sunt multumite sunt cele din seria CS care le voi schimba
Va multumesc pt sugestii
TOPIC INCHIS
ducele is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -