Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 10-08-11, 09:46   #1
sherbandel

Stage 4

sherbandel's Avatar

Default Linie audio.

Am gasit la oferta un player auto Sony CDX-GT 640UI si vreau sa-l pun in valoare cu 4 difuzoare de calitate si un subwoofer micut, doar ca la astea nu ma pricep de loc si am nevoie de ajutor. : Ce difuzoare sa caut si cu ce caracteristici tehnice?
Old 10-08-11, 17:39   #2
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Default Re: Linie audio.

In primul rand trebuie sa stii dimensiunile care iti trebuie (daca le pui pe usi fata/spate) sau pe haion (aici merg ovale) , de ce bugeti dispui pentru ca 2 seturi de difuzoare de calitate o sa te coste in jur de 600 - 800 lei , poate si o posibila antifonare pentru eficienta cat mai buna .
Cat despre subwoofer o sa ai nevoie de amplificator ca e de 50Wrms ca e de 100Wrms trebuie sa ii pui neaparat pentru ca nu o sa il poti lega direct la player.
Old 11-08-11, 14:41   #3
sherbandel

Stage 4

sherbandel's Avatar

difuzoare de 13 cm in fata si 10 in spate. Buget de vreo 400-500 cu totul.
sherbandel is offline   Reply With Quote
Old 11-08-11, 15:59   #4
AlexBanu
VW Driver

Stage 5

AlexBanu's Avatar

Member of:
[VW]
[PARTICIPANT CURSE]
Exclamation Re: Linie audio.

Fata sa fie componente sau coaxiale?
AlexBanu is offline   Reply With Quote
Old 11-08-11, 16:42   #5
seatpower

Stage 4

Wink Re: Linie audio.

@sherbandel mergi spre alt HU, sony este mediocru! am un cd player sony, un cap de serie din 2009 si este ff slab... boxele pe spate se aud mai incet decat alea pe fata ( am inteles ca asa e normal la sony cica... ) iar de cateva zile a inceput sa dea erori la cd-uri si sa sara piesele... iti recomand sa te reorientezi spre alpine sau pioneer! sunt HU de nadejde care sunt ff fiabile si calitative. Sony sunt buni in televizoare, camere video, foto alte electrocasnice dar nu in car audio. stima
seatpower is offline   Reply With Quote
Old 11-08-11, 17:18   #6
adrian_drift_king

Stage 3

adrian_drift_king's Avatar

Focal Access 130 CA1 (300lei) coaxiale
sau
Helix Dark Blue B52c (330lei) sisteme

La banii astia nu are rost sa mai cumperi si pentru spate , mai bine antifonezi partial usile fata iti ajunge bugetul pentru asa ceva.
Mai cauta mai documenteaza-te pe aici pe forum , la discutii din trecut si ai sa iti dai seama ca o pereche de difuri fata + antifonare fac de 10ori mai bine treaba decat 2seturi fata /spate. (asta ca ai zis k vrei sa mergi pe calitate)

Iar ca recomandare cum a zis si "seatpower" scapa de player si cauta-ti altu.
adrian_drift_king is offline   Reply With Quote
Old 12-08-11, 10:41   #7
sherbandel

Stage 4

sherbandel's Avatar

Multumesc pentru raspunsuri.
De HU nu am sa scap.
In schimb, voi antifona usile fata si voi schimba difurile. Subwoofer mai tarziu.
Multumesc de informatii.
Old 12-08-11, 11:22   #8
ReLLaXX

Stage 5

ReLLaXX's Avatar

Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by sherbandel View Post
De HU nu am sa scap.
Pacat, era probabil unul dintre cele mai mari upgrade-uri pe care puteai sa le faci.

Un sistem foarte bun cu o sursa proasta este un sistem foarte... prost.
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 12-08-11, 15:42   #9
sherbandel

Stage 4

sherbandel's Avatar

Daca la un moment dat voi fi nemultumit de HU il voi schimba. Il am de 7-8 luni si problema mea nu e playerul, ci boxele stock care au inceput sa paraie la volum mai mare si vibratia plasticului de la portiera (Fabia 1).
Old 13-08-11, 12:48   #10
seatpower

Stage 4

Ai zis asa "Am gasit la oferta un player auto Sony CDX-GT 640UI" ... asta presupune ca nu l-ai luat ci urmeaza si eu am te-am sfatuit sa cauti altceva pt ca e o alegere proasta. Asta inseamna ca nu ai de unde sa stii cum se aude ca sa spui ca "Daca la un moment dat voi fi nemultumit de HU il voi schimba". Din moment ce nu il ai nu ai cum sa ai o parere de bine sau de rau in ceea ce priveste playerul.... giz
Old 13-08-11, 19:19   #11
seatpower

Stage 4

Wink Re: Linie audio.

Quote:
Originally Posted by seatpower View Post
Ai zis asa "Am gasit la oferta un player auto Sony CDX-GT 640UI" ... asta presupune ca nu l-ai luat ci urmeaza si eu am te-am sfatuit sa cauti altceva pt ca e o alegere proasta. Asta inseamna ca nu ai de unde sa stii cum se aude ca sa spui ca "Daca la un moment dat voi fi nemultumit de HU il voi schimba". Din moment ce nu il ai nu ai cum sa ai o parere de bine sau de rau in ceea ce priveste playerul.... giz
L.E "Il am de 7-8 luni si problema mea nu e playerul," ... pai il ai sau nu il ai pana la coada nu inteleg
Old 13-08-11, 22:44   #12
sherbandel

Stage 4

sherbandel's Avatar

Ah, da il am , merge fara probleme.
- Copyright 2026 4Tuning -