Quote:
Originally Posted by spiridusu
Am inteles.Ma intereseaza sa fie sunetul uniform in toata masina sa auda si cei din spate la fel de bine ca cei din fata.Deci pe langa ce mi-ai scris tu ar trebuii sa mai cumpar 2x Dark Blue B62c (sa le pun in spate) si in locul amplificatorului initial sa il cumpar pe asta hollywood HXA 45.
Boxele din spate trebuiesc puse in usile din spate sau langa luneta.Ma gandeam ca as putea pune difuzoarele in usi, iar sus in spatele tetierelor sa pun tweeterele.
Recapitulare:
4x Dark Blue B62c - 1360 lei
1x hollywood HXA 45 - 630 lei
1x Hollywood HXA 20 - 420 lei
1x Digital Designs DD512 - 650 lei
1x Kenwood KDC-4651URY - 540 lei
E totul in regula lista finala?As vrea sa imi confirmi inainte sa fac comanda  Cheers
|
Daca se poate, as vrea sa iti recomand o alta varianta, mai ieftina, si parerea mea, mai echilibrata.
Nu ai nevoie de componente pe spate, nu-si au rostul, ajung coaxiale.
HELIX Dark Blue B62c - 1 set, pe fata, ~340RON
HELIX Dark Blue B6x - 1 set, spate, ~170RON
Subwoofer Helix E 300 Esprit (2bobine de 4Ohm) - 570Ron
Amplificator 5 canale DB FIVE Dark Blue - 1270Ron
Head Unit Pioneer DEH-4300UB - 520RON, aceleasi specificatii, parerea mea, sunet mai bun.
Conectica ceva in jur de 150Ron
Incinta pt Subwoofer: ~150Ron
Avantaje:
Ai un amplificator, parerea mea, mai bun ca Hollywoodurile, la putere relativ asemanatoare, deci spatiu mai putin ocupat, si in plus, cu 2 amplificatoare deja ai nevoie de blocuri de distributie, cabluri mai multe, etc.
Subul Helix ii cunoscut ca fiind bun, nu-i de mare bubuiala, ii de ascultat muzica decent, dar poate sa si urle, pus intr-o incinta corespunzatoare. Si are nevoie de o incinta mult mai mica decat DDul.