Din cate ai spus, vad ca ai 2 variante.
1.Le amplifici normal, cu crossovere, amplificator pe 2 canale
sau
2.Le amplifici pe 6 canale, folosind crossoverele din amplificator/oare.
Parerea mea ii ca nici una din variante nu-i stralucita. Crossoverele din amplifuri is slabe si nu isi prea au rostul.
Ce solutii ai avea:
1. mergi pe amplificator cu 2 canale, crossovere pasive, orice player, solutia simpla si destul de corecta, dar nu scoti tot ce pot difuzoarele.
2. player pe 3 cai(dar esti obligat sa renunti la sub+ iti trebe unu care sa fie foarte flexibil in frecvente la partea de crossovere active, alpineurile is bune, pioneer p88 de exemplu nu prea). Solutie destul de compromis si destul de ciobaneasca, dar poti scoate mai mult din difuzoare.
3. player pe 4 cai, amplificare individuala. Scump. Solutia perfecta.
4. player pe 3 cai cu sub taiat activ, basi taiati activ, medii+tweetere, ambele taiate activ, dar trecute prin crossoverele pasive. Complicat dar, parerea mea, cea mai buna solutie. Practic pt sub si medii-joase folosesti crossoverele active din player si pt medii si tweetere folosesti crossoverele pasive. In cazu asta ai si time alignment, folosesti numai 5 canale de amplificator, cu subwoofer, sau 4 fara.
In cazul asta ar fi bine daca ai monta si mediile in stalp, cat mai aproape de tweetere, sa elimini problemele care apar daca ai distante mari intre componente. In acelasi timp varianta asta implica si multa munca la partea de reglaje, ca ai de integrat crossovere active cu unele pasive, la care nu te poti juca.
Sper ca nu am fost extrem de vag, ii complicat de explicat ultima varianta fara desene

.