Da ... aia ca tranzistorii mos se aud prost la nivele mici.
Mai avem pe unu care credea ca HU cu mosfet au 4X50 reali si ca alea fara mosfet sunt mai falsi.Daca vrea intradevar ceva diferenta pune bani si isi ia statie ca HU e facut sa faca putina galagie pacolo si numai unele bune care nu prea se mai fabrica sunau bine cu ampu lor.Erau niste clarion vechi si alte HU.
Acum toate-s la duzina si daca nu mai conteaza 500 mii in bugetul lui sa-si ia cu mosfetzi.
@adiv ai dreptate in ceea ce zici si in acelas timp nu ai pt ca omu ne-a zis de 4 boxe. Degeaba incerci tu sa scrii ca trebuie componente.Ne-am racit gura de pomana pe forumu asta ca cea mai importanta e fata dar ata ete.
Eu am boxe pe spate puse pe HU spate si dat HU front max.Alea din spate le folosesc doar daca imi sare siguranta sau chestii de genu in situatii de urgenta.
Daca ar lua dieci cu front pus pe TW si rear pe mid se poate juca si cu nivelul lor si tot si v-a da fix 7 mil pe pio 2800 + dieci comp de 16.
Vad si eu o idee buna de la tine
!!!EDITAT!!!
Considera asta un avertisment. Decat sa scri prostii pe-aici mai bine abtine-te. Lumea s-ar putea sa te ia in serios. Cine ti-a spus tie ca tranzistorii mos-fet suna mai prost decat altii? Ai habar ce sunt aia? Ai habar ce tehnologie reprezinta sau de ce se opteaza pt acest tip de tranzistori?
De aici inainte o sa-ti sterg fara avertisment post-urile in care bati campii. Gandeste-te de 2 ori inainte sa postezi un sfat. Parerile personale sunt una, afirmatiile tale sunt altceva! Bucurosi de interesul tau pt aceasta sectiune, dar sa nu facem mai mult rau decat bine.