Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 26-02-11, 13:28   #1
MajeStik

Stage 3

MajeStik's Avatar

Default Pareri pack BASS

As dori sa achizitionez acest pack de la MTX si vreau sa vad niste pareri despre el.E bun,nu e bun ?

http://car-audio.anunturi-auto.4tuni...0-9694565.html
MajeStik is offline   Reply With Quote
Old 26-02-11, 15:17   #2
Stage2

Stage 3

Stage2's Avatar

Default Re: Pareri pack BASS

Bun la ce ? e bun raport pret/calitate, atat.
Stage2 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-11, 15:54   #3
cynegeticos

Stage 5

Member of:
[Competitor CNCA]

Poti sa mergi linistit pe un asemenea bass pack. In acest buget nu cred ca este vreunul mai rasarit, sa-ti ofere mai mult in comparatie cu asta...
Daca nu ai mai avut statie+subwoofer pe masina o sa fie indeajuns de bune pentru tine. Oricum, stai linistit, poti sa-ti cumperi orice scule acum, pentru ca peste ceva timp o sa-ti doresti altele mai puternice/calitative si o sa pierzi bani la ele.
Parerea mea este ca decat sa dai 600-700 ron pe un bass pack de genul asta, mai bine iti cumperi o statie mai potenta iar peste ceva timp un difuzor, iti faci singur incinta sau gasesti una sh la pret bun si oricum o sa iesi mult mai bine asa.
Mai bine cheltuiesti mai mult pe niste scule mai calitative decat sa pierzi mult mai mult peste 4-5 luni cand o sa te plictisesti de ele si o sa le dai la preturi mult mai mici.
Toate cele bune!
cynegeticos is offline   Reply With Quote
Old 26-02-11, 18:58   #4
MajeStik

Stage 3

MajeStik's Avatar

Multumesc cynegeticos de recomandare dar eu nu vreau ceva foarte puternic.Am o statie blaupunkt ema460 foarte slaba si vroiam sa cumpar un difuzor subwoofer pioneer 309s4 ultimul model de 400 w rms dar statia cum am spus e slaba si nu o pot pune pe un asemenea difuzor.M-am orientat la un asemenea pack pentru ca,banuiesc,acea statie e buna pentru acel difuzor + ca imi ofera si firele.
Daca aveti si alte recomandari astept
MajeStik is offline   Reply With Quote
Old 28-02-11, 15:04   #5
Stage2

Stage 3

Stage2's Avatar

Quote:
Daca aveti si alte recomandari astept
Pai, daca bugetul este de 650 lei, nu mai avem.
Stage2 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -