Go Back   Forum 4Tuning > Car-Audio, Multimedia & GPS > Car Audio > Coltul incepatorului

Coltul incepatorului Intreaba si afla ce vrei sa stii

Reply

Thread Tools
Old 22-12-10, 23:33   #1
paulikaa

Stock

Talking Problema statie si montaj Hu,un pic de ajutor va rog!

Buna,am montate pe un bmw e46 o statie sony xm-1002hx si un subwoofer boschmann axz-w10.Problema este ca de la un timp mi se tot arde siguranta de pe statie.Cum o schimb merge 2 secunde ,poc se arde...inainte am avut alt sub un impulse atunci nu se ardea,dar nu imi aduc aminte exact de cand o inceput sa faca probleme : de cand aveam vechiul sub sau asta nou...e oare un scurt pe undeva ,e statia stricata sau nu se potriveste subwoofer`ul nou?
Imi amintesc ca statia era pusa pe hi-voltage si se ardea in cateva secunde siguranta,am pus statia dupa pe hi-current si a tinut ceva mai mult aproximativ 1 minut.
Am sa adaug si specificatiile de la statie si sub ,poate va sunt de folos.

A doua chestie ar fi,am cumparat alt hu,un kenwood si as vrea sa-l montez ceva mai jos de clima sa nu scot navigatia originala din masina,ideea e ca as vrea sa folosesc kenwood`u dar sa pot lasa navigatia sa mearga.Cum as putea face ? Sa scot ceva cabluri anume din adaptoru ISO sau e prea complicat?

Multumesc anticipat !
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Unbenannt.jpg
Views:	78
Size:	84.9 KB
ID:	1791634   Click image for larger version

Name:	Unbenannt2.jpg
Views:	61
Size:	76.8 KB
ID:	1791635  
paulikaa is offline   Reply With Quote
Old 01-01-11, 21:08   #2
teddyb
Ford Driver

Stage 5

teddyb's Avatar

Member of:
[FORD]
Default Re: Problema statie si montaj Hu,un pic de ajutor va rog!

Dak se arde siguranta sigur e ceva legat de alimentare si iti face scurt!sau poate statia in sine e dusa!!!
teddyb is offline   Reply With Quote
Old 09-01-11, 20:40   #3
dany323bmx

Stage 5

dany323bmx's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

poate ai o siguranta prea mica(dar nu cred) si trage prea mult curent
incerca prima data sa pui o siguranta mai mare si sa verifici traseu de alimentare
posibil sa fie dus si casetofonul
Si inca ceva, Colin McRae si-a inceput cariera la 16 ani asa ca ignora-i pe cei care iti spun sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti iei permisul mai intai si apoi cine stie ce troaca doar ca sa pari responsabil in ochii unora pentru care poate masina este doar un fier care te duce din A in B. Urmeaza-ti visul tau oricare ar fi ala si NICIODATA nu trai viata altuia
dany323bmx is offline   Reply With Quote
Old 11-01-11, 02:30   #4
paulikaa

Stock

Pe statie siguranta scria ca trebuie sa fie de 30A ,am pus de 40A si tot se ardea.In fine,problema sa rezolvat erau arsi finalii, am schimbat 2 tranzistori si sa remediat problema.Multumesc pentru ajutor oricum!
paulikaa is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -